Lepota Hrvatska

Brinite o koži i čuvajte okoliš uz Nivea kompaktne proizvode za čišćenje lica

Većina nas se trudi živjeti u skladu s prirodom te učiniti život što zelenijim i održivijim. Kako bismo doprinijeli boljem svijetu i društvu u kojem živimo, moramo krenuti od sebe i za početak pratiti jednostavne korake; biti pokretniji, provoditi što više vremena u prirodi, hraniti se zdravije i pažljivo koristiti proizvode za njegu, imajući na umu njihovu ambalažu i sastav.

Svakodnevno koristimo razne proizvode kako bismo zadovoljili potrebe naše kože, ali Nivea zna kako istovremeno učiniti našu planetu sretnom. S linijom kompaktnih proizvoda za čišćenje lica, Nivea je iz ljubavi prema koži i poštovanja prema okolišu, krenula novim putevima.

 

Nivea MagicBAR prva je certificirana linija prirodne kozmetike koja zadovoljava sve stroge smjernice standarda Ecocert® Cosmos Natural!

 

Nivea MagicBAR čvrsti čistači zagovaraju ekološki prihvatljivu alternativu. Papirnata ambalaža koju je moguće u potpunosti reciklirati, sastoji se od održivog, FSC-certificiranog papira i recikliranih materijala. Osim toga, ne koristi se dodatni materijal za pakiranje kako bi se ambalažni otpad sveo na minimum. Konvencionalni sapuni imaju visoku pH vrijednost, stoga mogu iritirati kožu te ju isušiti. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji nazvanoj Syndet, Nivea MagicBAR čvrsti čistači posjeduju pH-vrijednost koja je posebno neutralna, a jedinstvena i blaga formula optimalno je prilagođena individualnim potrebama kože bez isušivanja.

 

Upoznajte tri varijante Nivea MagicBAR čvrstih čistača čija veganska formula ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla, a papirnata ambalaža može se u potpunosti reciklirati.

Za lijepu kožu pobrinut će se Nivea MagicBAR čvrsti čistač s ekstraktom ruže i vitaminom E.  Blaga, ali učinkovita formula će temeljito i dubinski očistiti vašu kožu i pružiti joj matirani look. Uz glinu i ekstrakt zelenog čaja, Nivea MagicBAR čvrsti čistač za nečistu kožu sadrži 99% sastojaka prirodnog podrijetla. Formula bez sapuna i mikroplastike savršeno je prilagođena pH vrijednosti vaše kože. Za temeljito čišćenje lica i matiran izgled isprobajte Nivea MagicBAR za intenzivni piling s aktivnim ugljenom.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.