Lepota Hrvatska

5 razloga zbog kojih sam zavoljela EvoShave brijač

Prije nekoliko mjeseci u Hrvatskoj se pojavio EvoShave – revolucionarni unisex aparat za brijanje. Proizvod koji je nastao britansko-njemačkom suradnjom, omogućio je potpuno novi pristup svojim drugačijim dizajnom nakon 100 godina dominacije postojećih modela.

Živimo užurbanim tempom, balansiramo privatne i poslovne obveze, teško da nam ostaje još vremena za posjete salonima i prepuštanje u ruke profesionalaca. Iako je tema uklanjanja dlačica univerzalna, ovdje prvenstveno mislim na pripadnice nježnijeg spola. Jako je važno vrijeme koje svaka žena posveti sebi, odvoji za njegu i uljepšavanje u toplini svog doma, zato vam danas donosim osvrt na EvoShave, pomagača za bezbolno i učinkovito depiliranje. Koje ga točno sve odlike krase i koliko je uspio u svojoj misiji, pokazao mi je kroz mjesec dana korištenja.

  1. DIZAJN

Moram priznati da me u trenu pridobio, neočekivano je elegantan i malen za svrhu kojoj je namijenjen. Definitivno proizvod pokraj kojeg u trgovini ne biste prošli, a da se ne zaustavite. A onda kad vam oči zastanu na njemu, na deklaraciji ćete pronaći osnovne informacije koje su pregledne, koncizne i jasne što je tajna odlične ambalaže. Vrijedi spomenuti da je promotivna kartica 100% reciklirajuća što doprinosi očuvanju okoliša. EvoShave kod nas trenutačno dolazi u atraktivnoj rozoj boji, tipično ženskoj, neupadljivoj sivoj za muškarce te vedroj plavoj i zelenoj, po meni primjerenima za sve. Glavni adut dizajna je ergonomska drška koja pruža lakšu kontrolu i bolju fleksibilnost pri depiliranju. EvoGrip je napravljen od kvalitetnog i čvrstog materijala, stoga se ne može lako slomiti. Obložen je mekom, nesklizajućom gumom s urezanim reljefom na koju se stavljaju kažiprst i srednji prst, no ja sam intuitivno poduprla i ostalima kako bih imala još veću sigurnost i preciznost. Dakle, brijač se prilagođava različitim konturama tijela s jedinstvenom mogućnošću upravljanja u oba smjera bez potrebe za promjenom položaja držanja aparata. Zvuči zanimljivo, zar ne? Tako je i u praksi zbog čega sam pospremila stare britvice.

  1. OŠTRICE

Imperativ svake depilacije je da prođe uz što manje iritacija, urastanja dlaka i isušivanja kože. EvoShave oštrica ima patentirani Gothic Arch II rub koji se smatra najfinijim profilom oštrice. Sa samo 40 mikrona širine tvori gotički luk na vrhu oštrice što daje oštrinu, snagu i izdržljivost. Neka vas ovo na prvu ne osupne. Naime, EvoShave se pobrinuo da se porezotine svedu na minimum, a depiliranje pretvori u ugodan ritual. Nema „preskakanja“ dlačica, grubog povlačenja ili ponavljanja poteza, na pogled tu je lijepa koža – na dodir meka. Uz to, istaknula bih da nisam dobila upalne reakcije što mi se obično događa s drugim britvicama. U odnosu na njih, EvoShave oštrice se nalaze na samom vrhu i dnu (sredina je prazna), izrađene od Sandvik čelika s krom-nitridom i Teflon premazom, dok su patrone posebno dizajnirane protiv nakupljanja ostataka dlačica. Trajnost oštrica je individualna jer ovisi o učestalosti brijanja, prijeđenoj površini i slično, a spajanje uloška s ručkom pojednostavljeno je tvrdim nožnim mehanizmom pa ćete istrošenu patronu u jednom kliku zamijeniti novom.

  1. ZAŠTITNA KUTIJA

EvoShave brijač je smješten u prozirnoj plastičnoj kutijici sa stalkom u kojoj su ujedno i upute. Zahvaljujući tome, savršen je za putovanja što ga čini praktičnim suputnikom za depiliranje kad i gdje god trebate. Većina britvica ima samo zaštitnu navlaku za oštrice, dok je u EvoShave spremniku zaštićen cijeli aparat čime je postignut bolji higijenski standard. Također, zbog ove specifične pohrane izgleda kao ukras na polici ili u ormaru.

  1. PERSONALIZACIJA

Ova stavka mi je pravo otkriće! Zamislite brijač koji ujedinjuje funkcionalnost i dizajn kojem možete pridružiti svoje želje. I ne, ovo nije samo maštanje. Dodavanjem vlastitih fotografija i poruka na EvoGrip, posjedovat ćete EvoShave koji definira vašu osobnost i životni stil. Zasad je ova opcija dostupna na UK tržištu pa nam preostaje slatko iščekivanje do dolaska u Lijepu našu.

  1. CIJENA

Sve ono što ne znamo ili nam je nepoznato, čini nam se zahtjevno i složeno, a onda kad naučimo i usvojimo tehniku, postane nam rutinski. Tako i inovativan dizajn EvoShave brijača koji je osvojio prestižnu nagradu Red Dot, nosi dozu prilagodbe. Što ga budete više koristili, to ćete s njim bolje surađivati. Ovaj beauty dodatak otkriva zabavnu stranu depiliranja pri čemu je neumoljiv prema dlačicama, a nježan prema koži. Kada svemu tome dodate i pristupačnu cijenu od 49,99 kuna, zaista dobijete brijač koji bih iskreno preporučila, a možete ga nabaviti na prodajnima mjestima Konzuma, u Nama robnim kućama te preko web shopa eKupi uz besplatnu dostavu.

Fotografije: Martina Bošković Ribarić

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.