Društvo Srbija

Održana modna revija Lakvana Smita u Beogradu

U okviru tradicionalnog modnog događaja Belgrade Fashion Nights, u saradnji sa Ambasadom SAD, modna agencija Fabrika i advokatska kancelarija Veselinović, u petak su organizovale Noć američke mode. Na događaju publici su predstavljeni modeli trenutno najaktuelnijeg kreatora nove generacije Lakvana Smita (Laquan Smith).

Revija Fabrika  (36)

Kako je u celom svetu, a posebno u SAD, jedan od pokazatelja uspeha modnog kreatora, koliko poznatih ličnosti oblači, Lakvan Smit je opravdao status jednog od najuspešnijih američkih kreatora mlađe generacije. Najpoznatije žene sveta koje nose njegove modele su Ryhanna, Beyonce, Gwen Stefani, Nicole Scherzinger, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Lady Gaga, Mel B…

Revija Fabrika  (8)

Advokatska kancelarija Veselinović skoro dve godine aktivno podržava agenciju Fabrika u humanitarnom radu za pomoć deci Prihvatilišta, dok je u poslednjih par meseci intezivirala svoje aktivnosti kako bi se prikupilo što više sredstava i omogućilo neometano funkcionisanje Prihvatilišta. Humanitarne aktivnosti su pre svega usmerene na pronalaženje što većeg broja donatora i prikupljanje donacija za rekonstrukciju i opremanje novog prostora. Iako ova revija nije zvanično humanitarna, Fabrika i Advokatska kancelarija Veselinović nastavljaju sa svim aktivnostima vezanim za pomoć Prihvatilištu.

Revija Fabrika  (6)

Na događaju koji je upriličen u rezidenciji američkog ambasadora prisustvoavale su i pojedine javne ličnosti poput: Jadranke Jovanović, Bojana Suđića, Jelisavete Karađorđević, Dijane Janković, Kristine Kovač, Srđana Šapera…

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.