Konkursi Srbija

Audicija Baletske škole Nacionalne fondacije za umetničku igru za upis u školsku 2018/19. godinu

 

Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru (akreditovana od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije, 17.04.2018.) organizuje poslednju audiciju za upis u školsku 2018/19. godinu.

Audicija će se održati u petak, 31. avgusta 2018. godine, od 17-18.30h, u prostorijama Fondacije, ulica Kolarčeva br. 3, u Beogradu.

Audicija se organizuje za prijem u pripremna odeljenja i I razred baletske škole, odnosno za decu uzrasta od 4–9 godina, bez ili sa baletskim iskustvom, kao i za upis u starije klase, uzrasta od 10–17 godina.

Nacionalna fondacija za umetničku igru je osnovana 2010. godine u Beogradu rešenjem Ministarstva kulture Republike Srbije, sa ciljem unapređenja procesa edukacije i produkcije u oblasti umetničke igre u Srbiji.  U saradnji sa prestižnim baletskim školama i institucijama iz sveta, u Beogradu je septembra 2011. godine počela sa radom Baletska škola, koja je 2013. godine prepoznata od strane Ministarstva prosvete Republike Italije, a 2018. godine dobila akreditaciju Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Kao prva akreditovana internacionalna osmogodišnja baletska škola u Srbiji, Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru svoju nastavu koncipira u skladu sa zvaničnim italijanskim obrazovnim planom i programom. Redovnu nastavu će voditi pedagozi iz Beograda i Pekinga, dok listu gostujućih pedagoga tokom naredne školske godine, čine stručnjaci iz Rima, Nanta, Tel Aviva i Havane.

Za prijave i dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti putem email: director@nationalfoundation4dance.com, ili na brojeve telefona: 060 35 00 504 ili 060 35 00 505.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.