Društvo Moda&LifeStyle Srbija

Kompanija Lisca otvorila novi prodajni objekat u TC Delta City

Ove nedelje na svečanom koktelu, koji je kompanija “Lisca” upriličila povodom otvaranja novog prodajnog objekta u Srbiji, tačnije u TC Delta City, okupilo se dosta zvanica. Ovo je dvadesetčetvrti prodajni objekat ove kompanije u Srbiji. Voditeljka programa Marina Kotevski pozdravila je zvanice u ime domaćina, a tokom svog izlaganja rekla je nešto više o kolekcijama donjeg veša i spavaćeg programa ovog renomiranog brenda. Posebnu pažnju skrenula je na novu liniju „Miss Sporty“ iz kolekcije Cheek by Lisca, čiji je ambasador bila.

Članovi plesnog studija “Natalija i Ivica” svojim plesnim performansom zadivili su sve prisutne. Od javnih ličnosti otvaranju su prisustvovale: Branka Pujić, Katarina Gojković, Sofija Juričan, Danijela Vranješ.

Prisutnima je dobrodošlicu poželeo generalni direktor „Lisce“ Beograd Goražd Uratnik, a zbog svečanosti iz Slovenije je došao i vlasnik ove kompanije Dari Južna.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.