Ko je dobio najlepši posao u Srbiji – znaće se 16. maja

0

U ponoć 23. aprila završen je konkurs za najlepši posao u Srbiji na sajtu SerbianAdventures.com. Na ovaj poziv odgovorila su 143 kandidata, ispunjavajući nimalo lake zahteve, a sa željom da tri meseca putuju po Srbiji i o tome izveštavaju preko društvenih mreža.

„Cilj konkursa je da promoviše turističku ponudu Srbije i već sada se može reći da je taj cilj ispunjen. Akciju su ispratili svi važniji mediji, na društvenim mrežama objava je stigla do 200 hiljada korisnika, a putem medija i do milion ljudi širom naše zemlje i sveta“, kažu u Serbian Adventures, online platformi za rezervisanje turističkih tura po Srbiji, koja stoji iza ovog konkursa.

O pobedniku ovog konkursa odlučiće stručni žiri, koji će analizirati prispele biografije, blogove, fotografije i video priloge, kojima su se učesnici predstavili. Ime izabranog putnika biće saopšteno 16. maja, a 25. maja počeće tromesečno putovanje.

Pobednik konkursa dobiće priliku da obiđe više od 200 destinacija, da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u adrenalinskim aktivnostima, banja u najpoznatijim banjama, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji, upozna se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u našoj zemlji.

Za njega je obezbeđen prevoz, smeštaj i hrana, a primaće platu u protivvrednosti 1.000 evra.

 

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend