Društvo Srbija

Kafa kao inspiracija umetnicima u novoj kafeteriji Café Doncafé

Umetnici okupljeni u novoj kafeteriji Café Doncafé u BIG Fashion centru preneli su svoj stil crtanja na Doncafé čaše za poneti. Ilustratorki i dizajnerki Ani Babić poznatijoj pod pseudonijumom Škrabac, zatim grafičkom dizajneru Branku Jovanoviću i karikaturisti Zoranu Tovircu, kafa je poslužila kao inspiracija da svoje umeće crtanja prenesu na nesvakidašnji format – Doncafé čašu za poneti.

Kafeterija Café Doncafé na autentičan način prenosi strast prema kafi i ekspertizu Doncafé brenda svim njenim posetiocima. Kafeterija u BIG Fashion centru je nova kafeterija, pored već postojeće u UŠĆE Shopping centru, koja je otvorena 2014. godine. Njen enterijer u potpunosti odiše kafom a svi njegovi elementi uvode posetioce u inspirativni svet najomiljenijeg napitka na planeti na jedinstveni Doncafé način. Vešti baristi posetiocima pripremaju najinteresantnije crteže na peni u šoljici kafe u latte art tehnici.

U ponudi su napici iz espresso kategorije, napravljeni od proizvoda premium brenda Doncafé Professional espresso, kao i tradicionalna kafa, instant mix napici, kokteli na bazi kafe i kafa za poneti. Kafeterija Café Doncafé uvek prva donosi inovacije, te svi ljubitelji kafe imaju priliku da uživaju i isprobaju najnovije svetske trendove u konzumaciji kafe.

Pored kafe, svežih i ukusnih salata, kafeterija nudi veliki izbor sendviča i kolača. Kafeterija Café Doncafé je otvorena svakog dana u nedelji od 10 do 22h.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.