Društvo IT&Tehnologija Srbija

Još nedelju dana do zatvaranja prijava za Nordeus Hackathon 5

Prijave za najveće takmičenje u izradi igara u Jusgoistočnoj Evropi, Nordeus Hackathon 5, otvorene su još nedelju dana. Dokažite se kao developer svetske klase, zabavite se i osvojite fenomenalne nagrade!

Nordeus, najuspešnija i najpoznatija kompanija za razvoj i izdavanje igara, produžuje rok za prijave za Nordeus Hackathon 5 zbog velikog interesovanja od strane developera širom regiona.

“Nordeus Hackathon je takmičenje koje ima za cilj da okupi najtalentovanije profesionalce iz industrije. Ponosimo se time što smo kompanija koja omogućava najtalentovanijima da pokažu svoje neverovatno umeće i potencijal. Iz tih razloga i neverovatnog interesovanja od strane timova širom regiona produžavamo period za prijave za ovogodišnji Hackathon. Kao i uvek, naš cilj je da imamo najbolje timove pod istim krovom, u isto vreme i vidimo šta sve mogu da urade”, izjavio je direktor Nordeusa Branko Milutinović.

re_Hakaton-360-0

Ovogodišnji Nordeus Hackathon će biti održan 12. decembra 2015, u beogradskoj kancelariji kompanije.

Kreativnost, timski duh, snalažljivost i znanje ponovo će biti presudni u pronalaženju pobednika Nordeus Hackathona 5 u nizu kategorija za koje su pripremljene najbolje i najvrednije nagrade do sada.

Prijave za Nordeus Hackathon 5 su otvorene do 30. novembra 2015. (23.00h), i svi zainteresovani mogu se prijaviti isključivo putem službenog sajta takmičenja OVDE.

Prijave su otvorene kako za timove, tako i za individualne takmičare. Nakon prijave takmičari prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog tima Nordeusa koji čine osobe iz HR-a, developeri i artisti kako bi bili odabrani najbolji takmičari!

Odabranim timovima koji dolaze van Srbije Nordeus pokriva sve troškove puta i smeštaja u Beogradu. Takođe, za sve timove obezbeđuje i potrebnu opremu i softver tokom takmičenja na samoj lokaciji.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.