Društvo

Još 25 radnih mesta iz Univerexport-a stiglo u Kikindu

Otvaranjem još jednog objekta u Kikindi, Univerexport – vodeći domaći maloprodajni lanac na severu Banata obezbedio je 25 novih radnih mesta.

Kikinđani su u 11:30 časova, 2. jula, bili u prilici da se upoznaju sa širokim asortimanom proizvoda u modernom prodajnom objektu od 600 m2 prodajnog prostora, na adresi Svetosavska 26.

Još 25 radnih mesta iz Univerexport-a stiglo u Kikindu
Još 25 radnih mesta iz Univerexport-a stiglo u Kikindu

Povodom svečanog otvaranja svaka 100-ta kupovina bila je gratis, a prvi potrošači koji su svoju kupovinu obavili u novom Univerexport objektu obradovani su sa 100 poklon paketa i 100 Univerexport cegera.

Asortiman novog Univerexport-a čini sveže meso i mesne prerađevine sa domaće farme koje u roku od 48 sati stižu do vitrina maloprodajnih objekata. Meso mangulice, odeljenje ribarnice, kao i odličan izbor zdrave hrane, od danas su dostupni svima koji posebno obraćaju pažnju na ishranu. Po uvek povoljnim cenama, potrošače očekuju i sveže voće i povrće, hleb i pecivo Uni pekare.

Još 25 radnih mesta iz Univerexport-a stiglo u Kikindu
Još 25 radnih mesta iz Univerexport-a stiglo u Kikindu

Na četiri prodajne kase, od ponedeljka do subote od 7 do 21 čas, a nedeljom od 7 do 14 časova nova Univerexport prodavnica će ispuniti sve potrebe potrošača  koji će biti u prilici da se uvere zašto je Univerexport vodeći domaći maloprodajni lanac u Srbiji.

I nakon samog otvaranja u Univerexport-u potrošače očekuju akcijska sniženja na vikend, xxl akciji i danima najnižih cena utorkom i sredom. Svoja plaćanja potrošači će moći da odlože i do 180 dana, bez obzira na iznos kupovine.

Kompanija Univerexport, tokom 25 godina poslovanja, postala je najveći domaći maloprodajni lanac u Srbiji. Zajedno sa zavisnim pravnim licima ima preko 120 maloprodajnih objekata, zapošljava više od 2500 ljudi i u svom asortimanu ima preko 600 proizvoda privatne robne marke. Kontinuirano ulažući u širenje svoje poslovne mreže, Univerexport maloprodajni objekti dolaze do sve većeg broja potrošača, a istovremeno čine važnu kariku u lancu zapošljavanja i socijalnog programa.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.