Društvo Srbija

„Jevremova“ proslavila 25 godina uspešnog rada

U prisustvu više od dve stotine zvanica, prijatelja, pacijenata i poslovnih partnera, Bolnica za ginekologiju sa porodilištem „Jevremova“ proslavila je 25 godina uspešnog rada. Od pionirskih poduhvata prenatalne dijagnostike devedesetih do najsavremenijih postupaka lečenja steriliteta, u „Jevremovoj“ je za 25 godina pregledano desetina hiljada pacijenata, a začeto i rodilo se približno 4.500 dece.

Ana Obradovic Crnobaric, direktorka Jevremove
Ana Obradovic Crnobaric, direktorka Jevremove

Četvrt veka rada „Jevremova“ proslavlja kao prva visoko specijalizovana i vodeća ustanova u oblasti ginekologije, akušerstva i vantelesne oplodnje u regionu.

Proslava 25 godina poslovanja Jevremove, bolnice za ginekologiju sa porodilistem 1

„Poštujući načela stroge lekarske prakse, stalnog usavršavanja kadra u oblasti dostignuća reproduktivne medicine, angažovanja najemininetnijih domaćih i evropskih konsultanta i embriologa stekli smo poverenje i ugled pacijenata u regionu. Veoma sam srećna što smo bili u prilici da sve naše pacijentkinje „saborce“ na putu kao majčinstvu ugostimo ovde i prisetimo se tog puta,“ istakla je dr Ana Obradović – Crnobarić, direktorka „Jevremove“. „Nastavićemo da u okviru Holističkog centra povećavamo šanse za prirodno začeće, a da istovremeno, kada je neophodno pomoću najsavremenije opreme i postupaka povećavamo uspešnost vantelesne oplodnje. Kao i do sada najveća satisfakcija biće nam radost brojnih porodica i doprinos podmlađivanju demografske slike Srbije“.

Sloboda Micalović, glumica, na proslavi Jevremove
Sloboda Micalović, glumica, na proslavi Jevremove

Od opšteg dijagnostičkog centra 1990. „Jevremova“ postaje vodeća ustanova specijalizovana za lečenje steriliteta i vantelesnu oplodnju. Godine 2011. u okviru Bolnice osnovano je i prvo privatno porodilište u Srbiji. Danas je „Jevremova“ članica MediGroup, prvog privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i lider u regionu u ispitivanju i lečenju neplodnosti i reproduktivnoj medicini. Ova ustanova ima 2 operacione sale, veliku laboratoriju za vantelesnu oplodnju, intenzivnu negu, 3 ambulante i 5 apartmana sa 14 kreveta. Dušu Jevremove čini posvećeni tim od 50 doktora (profesora univerziteta i docenata), embriologa i sestara konstantno na raspolaganju pacijentima.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.