Društvo Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Jedini u Evropi u McDonald’s restoranima imamo MacJunior

Još jedan potpuno novi proizvod je od sada u McDonald’s restoranima u Srbiji. U pitanju je novi član Mac porodice, MacJunior, novi burger od 100% goveđeg mesa u finoj zemički sa susamom, sa topljenim sirom, kiselim krastavcima, sitno seckanim lukom i jedinstvenim BigMac™ sosom.

McDonald’s restorani u Srbiji su prvi u Evropi koji su svojim gostima ponudili MacJunior. Kako u McDonald’su kažu „lakše se jede u pokretu“.

MacJunior se početkom godine pojavio u McDonald’s restoranima u Americi. Iz ove kompanije navode da su istraživanja koja su sprovodili pokazala da neki od McDonald’s gostiju žele i manji burger od Big Mac-a i tako je nastao – MacJunior.

U toku je promotivni period, za sve burgere iz Mac porodice, u svim McDonald’s restoranima, što je dodatni razlog da probate MacJunior koga ima samo u Srbiji! Iskoristite priliku, da uživate u ovom proizvodu, jer će MacJunior biti dostupan do 5. jula 2017.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.