Stigao je Huawei P9 Lite

0

Ukoliko za kupovinu novog pametnog telefona posedujete iznos od 1,300 PLN (oko 325 EUR) ne morate više da brinete i pravite kompromis. Ovaj iznos će vam obezbediti uređaj odličnih performansi i dizajna, obezbediće vam Huawei P9 Lite.

Huawei P9 Lite (2)

Šta čini ovaj model tako atraktivnim u poređenju sa vodećim uređajima? Prvo dizajn Huawei P9 Lite pametnog telefona je takav da bi svako očekivao da je u pitanju premium model. Telefon ima odličnu ergonomiju, a njegova mala težina i optimalna veličina čine rukovanje jednom rukom jednostavnim.

Ekran Huawei P9 Lite telefona poseduje ekran od 5.2 inča Full HD rezolucije što ga čini nešto većim u odnosu na prethodni P8 Lite. Veoma brz i siguran čitač otiska prsta postavljen na zadnjoj strani uređaja još jedan je dokaz ozbiljnosti pri izradi ovog telefona. Senzor štiti podatke korisnika i pomaže im da otključaju telefon veoma brzo.

Kada uključite pametni telefon, pripremite se da budete zadivljeni najnovijim Android 6.0 Marshmallow i Emotion UI 4I. Osim uobičajenih Android aplikacija kao što su sat i lampa, tu su dobro dizajnirane, originalne i veoma korisne aplikacije zdravlje, vreme ili kompas. Oni koji vole da prilagođavaju svoje telefone ličnim preferencijama pronaći će i mnogo atraktivnih tema. Standardni Huawei P9 Lite model podržava dve SIM kartice, možete odabrati koja SIM kartica će biti za LTE komunikaciju, a koja kartica će biti dodatna, npr, ona koju ćete koristiti da ostanete u kontaktu sa vašom porodicom.

Huawei P9 Lite

Baterija najnovijeg modela nudi veći kapacitet – 3000mAh, isto kao u skupljem P9 modelu. U poređenju sa prošlogodišnjim modelom P8, HiSilicon Kirin 650 procesor obezbeđuje duže trajanje baterije u režimu mirovanja nakon jednog punjenja.

Kamere koje se nalaze u jeftinijim pametnim telefonima nisu ni približno dobre kao one koje se nalaze u skupljim modelima. Međutim, Huawei P9 Lite poseduje odličnu kameru od 13 MP, senzor i optičku stabilizaciju slike, koja daje zaista impresivne rezultate prilikom snimanja video zapisa. Meni kamere poseduje i opciju za pravljenje profesionalnih fotografija i video zapisa  kao i dobro poznatu light painting i time-lapse opciju.

Pre nekoliko nedelja, kompanija Huawei je najavila da teži tome da bude broj jedan proizvođač mobilnih telefona na tržištu, a Huawei P9 Lite dokazuje da zaista to misle. Huawei P9 Lite je napredan proizvod po povoljnoj ceni, usmeren na kupce koji pažljivo troše svoj novac na mobilne uređaje.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend