SAE & Player TestLab za sve ljubitelje elektronske muzike!

0

U sredu 29. juna od 17.00h u Bajloni baru u Beogradu, održaće se SAE & Player TestLab gde će svi prisutni imati priliku da vide i testiraju najnoviju DJ opermu i softvere brenda Native Instruments. Događaj je namenjen svim ljubiteljima kvalitetnog elektronskog zvuka i održava se u organizaciji SAE Instituta i kompanije Player.

Specijalni gost TestLaba biće Marko Gramophonedzie koji će prisutnima preneti svoje iskustvo sa Native Instruments opremom, a svi posetioci će imati priliku da lično isprobaju neke od softvera i uređaja.

Tokom TestLaba će biti izloženi Native Instruments kontroleri, zvučne karte i midi klavijature, a premijerno će biti predstavljeni Traktor Kontrol S8 i Komplete Kontrol S88.

SAE Institut i Player već duži period sarađuju sa idejom da mladim i talentovanim DJ i producentima omoguće najkvalitetniji pristup elektronskoj muzici. Kompanija Player je od 1.juna 2016. postala ekskluzivni distributer za Native Instruments, kao jednog od vodećih svetskih proizvođača DJ opreme i softvera.

Ulaz je slobodan, a prijavljivanje se vrši putem linka: https://belgrade.sae.edu/rs/form/1067

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend