Prvi internacionalnom IKT sajam u Srbiji – „SEE-IT samit”

0

Prvi internacionalnom IKT sajam u Srbiji„SEE-IT samit” biće održan od 7. do 9. novembra 2018. u Novom Sadu.

„SEE-IT samit” je prvi IKT sajam ovakve vrste na celom Zapadnom Balkanu i ima za cilj da predstavi naš region međunarodnim izlagačima, sponzorima, govornicima, investitorima, stručnjacima, odnosno krajnjim korisnicima iz celog sveta. Trodnevni program ovog samita obuhvata razne teme u sklopu 15 konferencija, radionice, panel-diskusije, B2B sastanake, ekskluzivnu HR uslugu i još mnogo toga.

Jedinstvena HR usluga, kada će partneri samita, beogradska kompanija „H.art Development Centar”, realizovati intervjue sa potencijalnim kandidatima za posao, i to na osnovu zahteva samih izlagača, jedna je od inovacija koje će biti predstavljene na sajmu. Pored toga, Start-ap paviljon okupiće raznovrsnu scenu mladih talenata, koji će imati mogućnost da se upoznaju sa investitorima i industrijom. Ovaj sajam će, takođe, biti posvećen i neizbežnom procesu digitalne transformacije, kao i rešenjima koje veštačka inteligencija nudi domaćoj ekonomiji.

„SEE-IT samit” je, između ostalog, podržan i od strane Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Nemačko-srpske privredne komore („AHK Serbien”) i Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend