IT&Tehnologija Srbija

Prvi internacionalnom IKT sajam u Srbiji – „SEE-IT samit”

Prvi internacionalnom IKT sajam u Srbiji„SEE-IT samit” biće održan od 7. do 9. novembra 2018. u Novom Sadu.

„SEE-IT samit” je prvi IKT sajam ovakve vrste na celom Zapadnom Balkanu i ima za cilj da predstavi naš region međunarodnim izlagačima, sponzorima, govornicima, investitorima, stručnjacima, odnosno krajnjim korisnicima iz celog sveta. Trodnevni program ovog samita obuhvata razne teme u sklopu 15 konferencija, radionice, panel-diskusije, B2B sastanake, ekskluzivnu HR uslugu i još mnogo toga.

Jedinstvena HR usluga, kada će partneri samita, beogradska kompanija „H.art Development Centar”, realizovati intervjue sa potencijalnim kandidatima za posao, i to na osnovu zahteva samih izlagača, jedna je od inovacija koje će biti predstavljene na sajmu. Pored toga, Start-ap paviljon okupiće raznovrsnu scenu mladih talenata, koji će imati mogućnost da se upoznaju sa investitorima i industrijom. Ovaj sajam će, takođe, biti posvećen i neizbežnom procesu digitalne transformacije, kao i rešenjima koje veštačka inteligencija nudi domaćoj ekonomiji.

„SEE-IT samit” je, između ostalog, podržan i od strane Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Nemačko-srpske privredne komore („AHK Serbien”) i Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.