IT&Tehnologija Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Predstavljamo Cat S61, sa integrisanim ručnim alatima

Kompanija Cat® phones danas je najavila svoj novi vrhunski uređaj, Cat S61, koji je predstavljen na Svetskom kongresu mobilne telefonije 2018. u Barseloni. Ovaj uređaj je naslednik modela Cat S60 sa naprednom mogućnošću FLIR® termalnog snimanja, ugrađenim meračem rastojanja pomoću lasera i senzorom za kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru. Model Cat S61 je za sada najnapredniji alat koji vam pomaže da završite posao.

Model Cat S61 može se pohvaliti integrisanom FLIR termalnom kamerom sa naprednim softverom za veći kontrast slike, proširenim opsegom temperature do 400 stepeni Celzijusa i nadogradnjom sa VGA rezolucije na visoku rezoluciju vidljive kamere, obezbeđujući neprikosnovenu optimizaciju slike korišćenjem FLIR-ove MSX® tehnologije.  

Ove nove karakteristike i unapređenja omogućavaju nove slučajeve upotrebe gde se zahteva prenosivost, konektivnost i veći kvalitet slike. Dijagnostika vozila, monitoring asfalta i monitoring nad opremom sa većom temperaturom je sada moguće sa modelom Cat S61, pored mnogih tradicionalnih slučajeva upotrebe koju obuhvataju detekciju gubitka toplote oko prozora i vrata, detekciju vlage i izolacije koja nedostaje, identifikaciju pregrevanja električnih aparata i preopterećenje električnih kola, gledanje u potpunom mraku ili kroz prepreka kao što su laka magla ili dim.

Aplikacija MyFlir® je takođe nadograđena na modelu S61. Nove, tražene karakteristike kao što je prenos termalnih slika uživo, opcija „saveti i trikovi“ na uređaju i forum zajednice pomažu korisnicima da na najbolji način iskoriste termalno snimanje.

Model Cat S61 takođe obuhvata senzor kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru kompanije Sensirion, koji upozorava korisnike na visoke nivoe zagađenja vazduha u zatvorenom prostoru (isparljive organske smeše ili VOCs) u njihovom radnom okruženju. U uobičajene izvore VOC-a spadaju boje, rastvarači, tepisi, nameštaj i sredstva za čišćenje, sve to je uobičajeno u okruženjima korisnika Cat telefona. Model Cat S61 kontroliše nivoe kvaliteta vazduha u zatvorenoj prostoriji i obaveštava korisnike kada detektuje nezdravo okruženje, omogućavajući korisnicima da naprave odluku na vreme, kao što je otvaranje prozora za poboljšanje ventilacije ili odlazak na pauze. Senzor takođe obezbeđuje očitavanje vlage i trenutne temperature.

Nastavak na sledećoj strani.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.