Pokrenut prvi lifestyle portal u Srbiji posvećen Kragujevčankama

0

Kragujevčanka je prvi lifestyle portal namenjen savremenoj Kragujevčanki.

Osnovna ideja koncepta je da se razvije digitalni kutak u kojem će žene koje stanuju u Kragujevcu i okolnim mestima, moći da se informišu o beauty aktuelnostima, kulturnoj sceni, gastro i modnim trendovima, kao i prilikama za razvoj i napredovanje u karijeri. Kragujevac je univerzitetski, ekonomski, zdravstveni i privredni centar Srbije, pa se životni stil jedne Kragujevčanke razlikuje od života kakav poznaju žene u Novom Sadu, Beogradu ili Nišu. Otuda i ideja da na jednom mestu Kragujevčanke pronađu i pročitaju baš sve što ih interesuje o nezi, zdravlju, kulturi i karijeri, a što je u skladu sa ekomonskim i kulturološkim standardima ovog dela Srbije.

Na digitalnoj platformi kragujevcanka.rs čitateljke imaju priliku da se upoznaju sa beauty tržištem u Kragujevcu: istraže usluge u oblasti manikira i pedikira, frizerske salone, butike i modne ateljee, dermatološke i kozmetičke ordinacije, rekreativne centre i drugo. Pored upoznavanja sa ponudama salona i centara u oblasti ulepšavanja, na portalu će čitateljke imati priliku da otkriju poslednje beauty trendove, upoznaju se sa proizvodima za negu i ulepšavanje i uz malo sreće – među prvima u Srbiji probaju najnovije kozmetičke preparate dostupne na tržištu.

Cilj je da korisničko iskustvo na portalu bude takvo da se čitateljke uvek „vraćaju“ po još digitalnog materijala i sadržaja. S tom namerom, za potrebe rada portala kragujevcanka.rs investirano je u kreiranje identiteta kroz vizuelne komunikacije i web dizajn.

Besprekorni standardi kvaliteta, aktuelnost tema i prilagođavanje najnovijim trendovima u industriji digitalnih medija – iz redakcije portala navode da su ove tri stavke poslovna mantra koje će se kragujevcanka.rs pridržavati u radu.

Pratite lifestyle magazin KRAGUJEVČANKA.RS na FACEBOOKU i INSTAGRAMU

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend