Održavanje Regionalnog novinarskog takmičenja „Siemens CEE Press Award 2016”

0

Svečana ceremonija dodele nagrada Regionalnog novinarskog takmičenja „Siemens CEE Press Award 2016” biće održana od 29. do 30. septembra 2016. u „Simens Sitiju” (nem. „Siemens City”) u Beču.

111(Fotografija: „Siemens CEE Press Award 2016”)

Ovo je prvo „Simens-ovo takmičenje na kojem učestvuju novinari iz deset zemalja centralne i istočne Evrope, a predstavnici medija iz tih država pozvani su da pošalju svoje autorske radove na temu „Inteligentna infrastruktura” i tako postanu deo ovog takmičenja. Stručni žiri izabraće tri najbolja rada koji će biti nagrađeni trodnevnim studijskim putovanjem u London i posetom „Kristal palasu” (engl. „The Crystal Palace”) – najvećoj svetskoj izložbi o budućnosti gradova.

Infrastruktura koja će odgovoriti na rastuće potrebe današnjice i budućnosti, pametni i efikasni transportni sistemi, inteligentne zgrade, električne mreže koje obezbeđuju pouzdano snabdevanje energijom, od fundamentalnog su značaja za našu budućnost. Ove teme su dobra inspiracija za sve novinare koji žele da svoje radove predstave javnosti.

Takmičenje je pod jednakim uslovima otvoreno za sve tekstove u štampanim medijima, izveštaje agencijskih novinara, kao i za priloge emitovane u elektronskim medijima, na portalima, televiziji i radiju, objavljenih u periodu od 1. septembra 2015. do 12. septembra 2016. godine. Zemlje učesnice su: Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Mađarska, Rumunija, Slovačka, Slovenija i Srbija.

Adresa na koju možete da pošaljete radove je: „Siemens” d. o. o. Beograd, Omladinskih brigada 21, 11070 Beograd ili da se prijavite onlajn na ovaj link.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend