Nova perjanica je kombinacija neverovatnog dizajna, revolucionarne tehnologije i kamere s

0

Honor-va najnovija perjanica, dugo očekivani Honor 8 je zvanično pušten u prodaju u Štokholmu, Švedska, nordijskim i zemljama Centralne i Istočne Evrope približavajući revolucionarnu mobilnu i tehnologiju kamera digitalnim pionirima, po ceni od samo 429 EUR.

honor-8-1

Svaka generacija ima svoje idole, svoje stavove o svetu i sopstvena pravila. Honor je specijalno dizajnirao Honor 8, vodeću marku pametnog telefona na tržištu elektronskih uređaja namenjenu digitalnim pionirima kako bi zadovoljila ambicije brzog tempa života današnje generacije. On je kombinacija prodornog dizajna i vrhunske brzine, sa visoko kvalitetnom kamerom i funkcijama koje podržava pametni telefon, i tako čini savršeni spoj. “Podstičemo ljude na hrabrost – autentičnost, kreativnost, da dele, angažuju se i krenu u akciju. To je snaga digitalnih pionira i na najbolji način predstavlja šta pristup internetu i inovativna tehnologija mogu doneti. To je potvrda našeg indentiteta i prelaz sa reči na konkretna dela i neverovatna iskustva” – rekao je g-din Yanmin Wang, predsednik grupe za nordijske i zemlje Centralne i Istočne Evrope u Huawei-u. “Pružajući pomoć našim potrošačima, hrabrim i odvažnim pionirima da se izdvoje iz mase, potpuno smo uverni da će Honor 8 potući konkurenciju.”

Vrhunski materijal i dizajn

Obložen staklom, sa petnaest slojeva na poleđini, 5.2 inčni ekran elegantnog dizajna sa završnom obradom je bez premca. Između slojeva se nalazi litografija i 3D rešetkasti premaz koji se prelama kroz brojne linije prizme stvarajući žive boje koje, iako nevidiljive za ljudsko oko, daju neverovatan vizuelni doživljaj. Zahvaljujući 2.5D zaobljenim ivicama, staklo savršeno pristaje u metalno kućište brušeno dijamantom čineći uređaj savršenim za držanje, dok istovremeno obezbeđuje zaštitni sloj ukoliko se uređaj ispusti ili se njime grublje rukuje.  

honor-8-3

Dve kamere pružaju neverovatan kvalitet

Kao i prethodni modeli, uređaj ima dualnu kameru sa 12 MP senzora, jedan RGB senzor kako bi istakao boje i jedan monohromni senzor za detalje. Umanjen za optički filter, mnohromni senzor hvata tri puta više svetla nego normalni čime poboljšava dinamički opseg fotografije i smanjuje buku – čak i u mraku – pružajući neuporedivi kvalitet snimka. Dva senzora takođe omogućavaju fotografima da iskoriste opseg filtera, od podešavanja fokusa posle fotografisanja do izmene zamućenja pozadine u odnosu na objekat u fokusu, Bokeh efekta.


Povrh svega, kamera na Honor 8 uređaju podržava veliki broj funkcija i filtera, od režima svetlih boja i ulepšavanja do panoramskih okvira, usporenog snimka, detekcije osmeha, HDR, noćnog i režima ubacivanja vodenog žiga. U svetu u kome sada kamere okrećemo ka sebi, savršeni selfie režim će ulepšati svaki osmeh, spojene usne ili pozu, što u kombinaciji sa 8 MP objektivom obećava snimak koji možete podeliti sa drugima. Savršena fotografija ili video snimak sa čitavim nizom alata za montažu će Vam omogućiti da istu istaknete bez obzira da li je postavite na Instagram, Vaš blog ili je okačite na zid.

Funkcije pametnog telefona na dohvat ruke

Svesni da je brzina ključna, Honor Vam je obezbedio pristup čitavom setu funkcija na treptaj oka pomoću jedinstvene funkcije pametnog ključa, koja na interaktivnom ekranu pokreće aplikacije poput WhatsApp i Pokémon Go na dodir. Sve što Vam je potrebno da održavate dnevnu rutinu Vam je na dodir vrhom prsta. Tip C USB postavlja nove standarde za punjenje baterije, okončavši mučenje sa kablovima, jer utikač možete namestiti kako god da ga okrenete i povrh svega omogućava brzo punjenje za samo 30 minuta od 0-47%.  U hitnim situacijama imate na raspolaganju dva sata telefoniranja ili šest sati muzike u režimu van mreže za samo 10 minuta punjenja baterije. Honor 8 senzor čitača otiska prsta ima sposobnost samo učenja, što znači da što se više koristi brže će raditi, za manje od 0.4 sekunde.

Moć na Vašem dlanu

Honor 8 je urađen sa Kirin osmoslojnim jezgrom setom čipeva centralne procesne jedinice, CPU, koji sadrže i5 koprocesor koji zajedno povećavaju brzinu obrade, vreme odziva i vek rada baterije i obezbeđuju Vam snagu kada Vam je potrebna (4x 2.3 GHz). Pored toga, uređaj podržava bežičnu mrežu na oba opsega (2.4GHz / 5 GHz) do 150 Mbps kako bi ono što Vam je potrebno dobili odmah, bez čekanja.  

Visoka tehnologija po pristupačnoj ceni

Honor 8 je dostupan u Srbiji od 01.10. Srbija po neverovatnoj ponudi od samo 429 EUR (preporučena maloprodajna cena). Kupci mogu birati između 4 boje: biserno bela, ponoćno crna, safirno plava i zlatna (proveriti dostupne boje kod lokalnog menadžera maloprodaje).

Ključne specifikacije

  • Kirin 950 set čipova u 16 nm FinFET proizvodnji
  • Četiri 2.3 GHz komponenti visokih preformansi i četiri 1.8 GHz visoko efikasnih komponenti za uštedu energije
  • 4GB RAM i 64GB/32GB ugrađene memorije, proširive do 128 GB preko microSD kartice
  • 3,000 mAh(Typ.), 2900(Rat.) baterija
  • 5.2-inčni Full-HD LTPS ekran
  • 12MP glavna dualna kamera sa odvojenim RGB i monohromnim senzorom za snimanje fotografija sa više svetlosti, HDR režim, režim usporenog snimanja, itd….
  • 8MP prednja kamera

#forthebrave#Honor8

O Honor -u

Honor je stvoren da ispuni potrebe korisnika ovog milenijuma putem internet optimizovanih proizvoda koji nude superiornu iskustvo, inspirišu na akciju, podstiču kreativnost i daju snagu mladima da ostvare svoje snove. Time se Honor izdvaja paradirajući svojom hrabrošću da čini nešto drugačije i da preduzme neophodne korake koji vode ka najnovijoj tehnoligiji i novinama za njihove kupce.  

Za više informacija posetite web stranicu www.hihonor.com ili https://www.facebook.com/HonorSrbija/.

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend