IT&Tehnologija Srbija

Najveća WordPress konferencija u regionu: WordCamp Belgrade 2016

WordPress-konferencija-WordCamp-Belgrade-logo-wcbgd-1Ko? WordPress Srbija

Šta? WordCamp Belgrade 2016 najveća WP konferencija u regionu

Kad? 4. i 5. jun

Gde? Univerzitet Singidunum, Kumodraška 261a

  • 16 predavača
  • 400 posetilaca prvog dana
  • Besplatne WP obuke i radionice drugog dana
  • Obezbeđen ručak i osveženje, oba dana
  • WordPress majica i još po neki suvenir

Beograd će početkom juna biti stavljen na mapu sveta jer se 4. i 5. juna održava WordCamp Belgrade 2016, najveća WordPress konferencija u regionu, koja je podržana od strane WordPress Foundation, zvanične organizacije ove popularne platforme.

WPSerbia community photos - 010

Subota 4. jun predviđen je za stručna predavanja i novine iz oblasti WordPressa, dok je nedelja 5. jun osmišljen kao WordPress Contributors Day u okviru kojeg će biti održane besplatne obuke i radionice, kao i doprinos samoj WP platformi. Contributors Day dešava se u prostorijama Devana Technologies, Trg Republike 5.

WPSerbia community photos - 006

Karte za WordCamp Belgrade 2016 su već u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 18.5USD, odnosno 2000RSD, putem PayPal servisa (http://belgrade.wordcamp.org/2016/tickets/) ili opštom uplatnicom, a ukoliko niste u mogućnosti da koristite PayPal, kontaktirajte nas na wordcamp@wpserbia.rs.

Kupovinom karte obezbeđen je ulaz na konferenciju prvog dana, ručak, grickalice i kafa tokom celog dana, pristup radionicama i obuci u nedelju, kao i ulaz na žurku koja je predviđena za subotu uveče.

Pored prodaje karata otvoreni su i pozivi za predavače i sponzore, a više detalja možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije http://2016.belgrade.wordcamp.org. Hashtag konferencije je #wcbgd.

Sponzori konferencije:

Zlatni sponzori WordCamp Belgrade konferencije su Devana Technologies, 100% domaća kompanija koja stoji iza Manage WP servisa za  lako upravljanje sajtovima na WP platformi; Mainstream, tech kompanija koja pruža usluge naprednog Web hostinga; Payoneer.com, debitna kartica za plaćanje i transfer novca iz inostranstva i WP MuDev, australijska kompanija koja se bavi izradom premium WP tema i sajtova.

Više o WordPress platformi:

WordPress je najpoznatija besplatna platforma, prvobitno namenjena za izdavaštvo, koja pokreće preko 25% svih svetskih sajtova, kao što su The New York Times, The Time, open.NASA, Mashable, BBC America, The Rolling Stones, TechCrunch…

Više o organizatorima:

WordPress Srbija je neprofitna zajednica nastala sa ciljem okupljanja programera, developera i WordPress entuzijasta na jednom mestu, popularizacije WP platforme i njenog boljeg razumevanja. WordPress Srbija je do sada organizovala ukupno 13 okupljanja tokom 3 godine postojanja.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.