IT&Tehnologija Srbija

Microsoft predstavlja premium Office 365 E5

Microsoft je danas predstavio nove mogućnosti Office 365 paketa u pogledu načina komunikacije, sigurnosti i analitike, a koje će biti dostupne u novom premium planu za biznis korisnike, pod nazivom Office 365 E5. Zajedno, ove mogućnosti predstavljaju najznačajniju biznis ponudu u okviru Office 365 paketa, i na taj način ga čine najkompletnijim, najsigurnijim i najproduktivnijim cloud rešenjem do sada.

Najvažnije nove mogućnosti su Skype for Business usluge za sastanke i govorne usluge – uključujući Skype Meeting Broadcast i Cloud PBX. Skype Meeting Broadcast i Cloud PBX usluge će od 30. novembra u okviru Office 365 biti dostupne širom sveta, dok će ostali inovativni servisi ubrzo potom biti fazno uvođeni.

Office-365-Desktop-Skype for Business

Skype Meeting Broadcast omogućava organizovanje velikih virtuelnih sastanaka lakše nego ikada pre, sa alatima za organizovanje profesionalnih sastanaka koji mogu da dostignu i do 10.000 učesnika. Ova usluga omogućava učesnicima da se pridruže sastancima sa gotovo bilo kog pretraživača ili uređaja.

Cloud PBX omogućava kompanijama da eliminišu pojedinačne PBX sisteme i pređu na cloud rešenje uz pomoć Office 365, kao centralne lokacije za upravljanje korisničkim komunikacijama, e-mailom, organizovanje fajlova, i saradnju. Korisnici mogu da obavljaju  i transferuju poslovne pozive direktnim biranjem ili pomoću aplikacije na svom računaru ili mobilnom telefonu.

Inovacije koje je Microsoft uveo u Office 365 paket, bazirane su na nastojanjima da se redefiniše produktivnost u poslovanju, i da se fokus komunikacija preusmeri na ono najbitnije u svakom poslu – tim i timsku saradnju. Uz Office 365 E5 timovi sada mogu da rade i da se povezuju u realnom vremenu, pomoću Skype iskustva koje poznaju i vole, i Office aplikacija koje svakodnevno koriste. Sveobuhvatna Office 365 E5 platforma za pozive, video konferencije i deljenje informacija, nudi najjednostavniju i istovremeno najsigurniju infrastrukturu za savremeno poslovanje.

Više informacija možete naći na https://blogs.office.com

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.