Lenovo™ i Razer™ kreiraju revolucionarne gejming računare

0

U okviru događaja DreamHack Winter 2015, kompanije Lenovo (HKSE:992) (ADR: LNVGY) i Razer predstavile su prototip njihovog prvog desktop gejming računara koji će i zvanično biti predstavljen na konferenciji Consumer Electronics Show® 2016. Dve kompanije objavile su da će zajedno brendirati i plasirati Razer ediciju Lenovo Y serije računara. Na taj način, ova saradnja objediniće proizvodne i distributivne sposobnosti kompanije Lenovo, najboljeg svetskog proizvođača računara, kao i naprednu tehnologiju i stručnost zaposlenih u kompaniji Razer, vodećoj svetskoj kompaniji kada su u pitanju povezani gejming uređaji i softverska gejming rešenja.

Lenovo-razer1

Današnji svet gejminga nudi korisnicima bogato i intenzivno iskustvo, zahvaljujući najnaprednijim grafičkim performansama, velikom procesorskom snagom, kao i perifernim uređajima napravljenim specijalno za video igrice. Lenovo će doprineti besprekornim dizajnom svojih uređaja kao i stručnošću svojih zaposlenih, dok će kompanija Razer doprineti poboljšanju intenziteta gejming iskustva. Svi uređaji u sklopu partnerstva kompanija Lenovo i Razer biće zajednički brendirani, i imaće futuristički izgled karakterističan za Lenovo Y seriju i prepoznatljive Razer elemente kao što je Chroma osvetljenje.

Kompanije Lenovo i Razer plasiraće ponudu Razer edicije Lenovo Y serije kako kroz globalne prodajne kanale tako i kroz posebne gejmerske zajednice. Pored toga, obe kompanije trenutno rade pojačanim snagama kako bi razvile nove tehnologije koje će doprineti poboljšanju igračkog iskustva.

Partnerstvo kompanija Lenovo i Razer podrazumevaće proizvodnju nekoliko novih uređaja inovativnog dizajna, kao i mogućnost za međusobnu saradnju prodajnih kanala ove dve kompanije.

lenovo-razer

„Veoma smo srećni što ćemo sarađivati sa kompanijom kao što je Razer, i na taj način iskoristiti sve prednosti ovog partnerstva da korisnicima obezbedimo bolje i intenzivnije gejming iskustvo“, izjavio je Viktor Rios (Victor Rios), potpredsednik i generalni menadžer jedinice za PC računare i gajming i industrijska rešenja u kompaniji Lenovo. „Ovo partnerstvo predstavlja komibnaciju naše inženjerske ekspertize, dizajna i globalnog dometa i iskustva koje kompanija Razer ima u svetu gejminga. Smatramo da je ovo partnerstvo samo prvi korak ka našem cilju, a to je proizvodnja najboljih PC gejming računara i pružanje novog iskustva našim korisnicima”.

Jedan od osnivača i izvršni direktor kompanije Razer, Min Lijang Tan (Min-Liang Tan), izjavio je: „Ovo partnerstvo otvara nove mogućnosti za napredak u svetu gejminga kreiranjem vrhunskih i inovativnih gejming uređaja. Kompanija Lenovo je najbolji svetski proizvođač PC računara, dok je kompanija Razer najprepoznatljiviji brend u gejming zajednici. Zajedno imamo dovoljno znanja, strasti i operativnih mogućnosti da gejming zajednici širom sveta obezbedimo nove i inovativne uređaje za intenzivnije iskustvo“.

Za najnovije informacije o partnerstvu između kompanija Lenovo i Razer, registrujte se na sledećoj stranici: http://rzr.to/LRE.

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je kompanija vredna 46 milijardi dolara i lider je u pružanju inovativne potrošačke, komercijalne i preduzetničke tehnologije. Naš portfolio kvalitetnih, sigurnih proizvoda i usluga obuhvata računare (uključujući legendarne Think i multimode YOGA brendove), radne stanice, servere, skladištenja, pametne televizore i liniju mobilnih proizvoda kao što su pametni telefoni (uključujući i Motorola brend), tablet uređaji i aplikacije. Pridružite nam se na LinkedIn-u, pratite nas na Facebook-u ili Twitter-u (@Lenovo) ili posetite www.lenovo.com.

LENOVO je zaštitni znak kompanije Lenovo. RAZER je zaštitni znak kompanije Razer. DREAMHACK je zaštitni znak kompanije Anonymous Tribute Stockholm AB. Consumer Electronics Show je zaštitni znak Asocijacije Potrošačke Elektronike. Svi drugi zaštitni znaci predstavljaju vlasništvo njihovih kompanija. ©2015, Lenovo Group Limited.

Razer je vodeća svetska kompaniji kada su u pitanju povezani gejming uređaji i softverska gejming rešenja.

Kompanija Razer menja način na koji ljudi igraju video igirce, komuniciraju sa drugim gejmerima i identifikuju se sa celim gejming svetom. Kompanija je 5 godina za redom osvajala nagradu „Best of CES”, a njen inovativni pristup načinio je liderom u gejming svetu. Kompanija Razer nastavlja da unosi inovacije i konstantno kreira nove kategorije za gejming zajednicu koja broji više od milijardu članova.

Razer je propoznatljiv po svom dizajnu i tehnologiji koji uključuju niz različitih korisničkih interfejsa i sistemskih uređaja, VoIP usluga za gejmere, kao i cloud platformu za personalizovanje i poboljšanje gajeming uređaja.

Kompanija Razer osnovana je 2005. godine i ima finansijsku podršku kompanija Intel Capital, IDG-Accel i Heliconia Capital Management (Hellconia), podružnice singapurske investicione kompanije Temasek. Za dodatne informacije, posetite stranicu http://www.razerzone.com/about-razer.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend