IT&Tehnologija Hrvatska

Kupcima Huawei P20 serije besplatna zamjena oštećenog ekrana

Huawei je predstavio novi besplatni servisni paket za sve korisnike P20 i P20 Pro pametnih telefona koji su krajem ožujka predstavljeni u Parizu.

Unutar paketa korisnici mogu zamijeniti oštećeni ekran novim bez dodatnih troškova u periodu od 3 mjeseca od datuma kupnje uređaja.

„Želimo izgraditi dugoročne odnose s korisnicima koji se temelje na povjerenju, stoga se trudimo osigurati da ljudi, koji su odabrali naše pametne telefone, budu u potpunosti zadovoljni ne samo s našim proizvodima, već i uslugama nakon prodaje. Oštećene uređaje popravljaju najbolji stručnjaci koji mogu brzo vratiti telefon u prvobitno stanje“, naveo je Michal Hnatkowski, Huawei Regional Service Manager za CEE i Nordic.

 

Huawei servisne centre za popravak telefona korisnici mogu pronaći u Zagrebu na dvije lokacije: u centru grada Zagreba na adresi Kurelčeva 4 te u zagrebačkoj gradskoj četvrti Rudeš na adresi Rudeška cesta 146. U ovlaštenim Huawei centrima svaki korisnik dobiva detaljne savjete o popravku pametnog telefona, a prilikom servisiranja koriste se originalni rezervni dijelovi. Uz originalne dijelove, Huawei servisni centar jamči i najbolju kvalitetu njihove ugradnje.

Kako bi se opcija popravka mogla iskoristiti, potrebno je registrirati mobilni telefon putem web stranice unutar 30 dana od kupnje ili putem HiCare aplikacije unaprijed instalirane na Huawei uređajima. Kada se registracija dovrši, omogućen je besplatan paket usluga koji pruža dodatnu zaštitu i pomoć. Kako bi se usluga mogla koristiti potrebno je i sačuvati i priložiti valjani dokaz o kupnji uređaja na kojem je označen datum kupnje.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.