IT&Tehnologija

Kaspersky Lab predstavio poslovnu strategiju na partnerskoj konferenciji u Barseloni

Više od 100 predstavnika iz 42 zemlje sa Bliskog Istoka, iz Latinske Amerike, Afrike i istočne Evrope, okupilo su u Barseloni između 30. maja i 2. juna na godišnjoj partnerskoj konferenciji kompanije Kaspersky Lab za tržišta u razvoju. Ovaj događaj omogućio je partnerima da od predsednika i izvršnog direktora, Jevgenija Kasperskog (Eugene Kaspersky), saznaju više o promenama u svetu sajber bezbednosti, kao i da se od predstavnika višeg menadžemnta informišu o poslovnoj strategiji kompanije i razvojem u određenim sektorima. Prisutni su takođe učestvovali u radionicama, delili pozitivna iskustva iz prakse i imali mogućnost da dobiju povratne informacije i komentare od velikih klijenata. Tokom ceremonije dodele nagrada, veliki broj partnera dobio je pohvalu za izvanredne rezultate i posvećenost poslovnom razvoju kompanije Kaspersky Lab.

EM_Partner_Conference_2016

Jevgenij Kasperski (Eugene Kaspersky) ovom prilikom je izjavio: „Ova konferencija je odlična prilika da upoznamo ljude iz različitih zemalja i razmenjujemo iskustva sa njima. Sajber kriminal postaje sve ozbiljniji problem iz godine u godinu. Smatram da su Latinska Amerika, Bliski Istok, Afrika i istočna Evropa kritični regioni kada je u pitanju budućnost globalne sajer bezbednosti. Vladine ustanove, kompanije i krajnji korisnici suočavaju se sa veoma ozbiljnim izazovima. Zajedno sa našim partnerima, radimo veoma naporno kako bismo ih zaštitili od složenih sajber pretnji sa kojima se mogu susresti”.

Kompanija Kaspersky Lab podelila je svoje planove za dalji razvoj u svim tržišnim segmentima, od velikih korporacija, do malih i srednjih preduzeća, kao i krajnjih korisnika. Posebna pažnja bila je na poboljšanjima u portfoliju korporativnih rešenja koja prevazilaze standarde tržišta za krajnje korisnike, među kojima su Kaspersky Security Intelligence Services, DDoS protection, Fraud Prevention i Industrial protection. Predstavnici višeg menadžmenta bili su prisutni na konferenciji i razgovarali su sa partnerima o novim mogućnostima i dodatnoj podršci za mala i srednja preduzeća.

Ovanes Mihajlov (Ovanes Mikhailov), direktor za tržišta u razvoju i Bliski Istok u kompaniji Kaspersky Lab, izjavio je: „Ovogodišnja konferencija bila je u znaku liderstva i kreiranja najboljih rešenja i podrške za klijente. Kompanija Kaspersky Lab je u potpunosti posvećena cilju da pomogne partnerima da usluže svoje klijente i da zajedničkim snagama doprinesu razvoju poslovanja. Zbog toga transformišemo naša bezbednosne informacije u realnu zaštitu za naše klijente, rešavajući najnovije pretnje sa kojima se suočavaju i kreirajući predviđanja o potencijalnim pretnjama sa kojima se mogu susresti u budućnosti. Naš prioritet je da partnerima obezbedimo informacije, alate i rešenja koji su im neophodni kako bi poboljšali i obezbedili svoje poslovanje”.

Pored toga, najbolji partneri nagrađeni su priznanjima u nekoliko kategorija:

  • Zvezda u usponu – kompanija koja je za samo godinu dana prerasla iz registrovanog člana i zlatnog partnera, Information Security Architects, Južnoafrička Republika.
  • Projekat godine – dve kompanije: AT Computers & IMPROMAT-COMPUTER, Češka.
  • Partner godine (mala i srednja preduzeća) – Delta Line, Saudijska Arabija.
  • VSB šampion godine – Solo Network, Brazil.
  • Najveći rast u B2B sektoru – Zeeyon Computech, Afrika.
  • Partner u korporativnom sektoru – GMS, Ekvador.
  • Prodavac godine – Güney Bilişim, Turska.
  • Distributer godine – Nexys, Latinska Amerika.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.