IT&Tehnologija Bosna i Hercegovina

Još dva dana do otvaranja petog Međunarodnog sajma energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BIH”

U toku sedmice koja sledi, 24. i 25. oktobra, Evropska platforma za obnovljive izvore energije, upravljanje vodama i zaštitu okoline „RENEXPO® BIH” otvoriće svoja vrata u Kongresnom i prostornom centru hotela „Hills, Termal & Spa Resort” u Sarajevu.

Prepoznatljivi sajam i stručne konferencije, u toku ova dva dana, biće mesto poslovnog povezivanja biznis lidera, stručnjaka, donosioca odluka i privrednika – predstavljajući budućnost ekološkog i ekonomskog razvoja kroz praktične primene u Bosni i Hercegovini.

Posetite štandove 80 izlagača koji dolaze iz 20 različith zemalja, održite sastanak i na taj način pronađite nove poslovne partnere, dogovorite saradnju ili se jednostavno informišite. Kompanije poput „Andritz Hydro”, „Kössler GmbH & Co KG”, „URBAS Maschinenfabrik GmbH, „KAWASAKI Gas Turbine Europe GmbH”, „SWF Krantechnik GmbH”, ali i mnoge druge očekuju Vas u sajamskoj hali.

Prateći svetsku praksu, organizator „REECO Group” iz Nemačke odlučila je da predstavi univerzitete u sajamskoj hali, ali i start-ap kompanije i time ih približi potencijalnim partnerima iz državne uprave i sveta biznisa, a istovremeno profesionalnu javnost upozna sa njihovim radom.

Peta „Internacionalna konferencija: Hidroenergija u BiH – Male hidroelektrane”, prva Crowdfunfing konferencija o održivoj energiji”, treća „Konferencija: Održivo upravljanje vodama i otpadnom vodom u BiH”, peta „Internacionalna konferencija: Energija iz biomase u BiH” su samo neke od aktuelnih tema koje će biti predstavljene u konferencijkim celinama.

Razmena znanja, aktivni dijalozi i poslovne aktivnosti u raznim oblastima ekološkog razvoja i ove godine biće predstavljene kroz bogat konferencijski program, koji je realizovan uz podršku resorsnih institucija Bosne i Hercegovine.

Organizator sajma, nemačka grupacija „REECO Group”, zajedno sa partnerskim kompanijama, omogućila je besplatan pristup sajmu i konferencijama uz obaveznu onlajn registraciju. Svoju ulaznicu na sajam možete da preuzmete na ovom linku.

(Fotografija: Međunarodni sajam energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BIH”; © REECO Group)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.