Jedinstveni IKT sajam zapošljavanja i ekskluzivna besplatna HR usluga na prvom „SEE-IT Summit-u”

0

Uz konstantan napredak i razvoj IKT sektora, izazovi kompanija povezanih sa IKT-om, takođe, postaju sve zahtevniji, gde se posebno ističe tim visoko kvalifikovanih ljudi. Stoga, od 7. do 9. novembra 2018. u Novom Sadu, a u saradnji sa stručnjacima iz Centra za razvoj „H.art”, izlagačima na prvom „SEE-IT Summit-u”, koji traže stručnjake u ovoj oblasti, biće ponuđena jedinstvena besplatna usluga HR-a.

„Predstavnicima industrije će biti pružena prilika da se upoznaju sa prethodno pažljivo odabranim, motivisanim kandidatima, koji odgovaraju njihovim potrebama. U toku sva tgri dana Samita, oni će imati priliku da intervjuišu te kandidate, nakon čega biraju one sa kojima žele da nastave saradnju. Sve ovo, bez ulaganja vremena i truda u reklamiranju, regrutovanju, selekciji i raspisivanju konkursa, kao partner u celom procesu, zaposleni u Centru za razvoj „H.art” će uraditi ovaj deo posla”, rekla je Marija Pavić, generalna direktorka Centra za razvoj „H.art”.

Istovremeno, kandidati koju su zainteresovani za ovaj posao imaju priliku da stupe u kontakt sa potencijalnim poslodavcima, te ih upoznaju na Samitu i postave pitanja o budućem zaposlenju, čime stiču sliku poslodavaca sa kojim žele da sarađuju u budućnosti. Svi zainteresovani mogu da se prijave za više od jedne pozicije u jednoj kompaniji, u toku same registracije, i time povećavaju svoju šansu za pronalaženje željenog posla

A kako biste dobili ovu ekskluzivnu HR uslugu, svi poslodavci treba da popune HR formu ili pošalju zahtev, dok potencijalni kandidati mogu poslati svoje prijave putem formulara koji će uskoro biti objavljen na sajtu.

„Jedinstvena usluga odabira koju će Centar za razvoj „H.art” implementirati na prvom „SEE-IT Summit-u” je odgovor na sve veću potrebu za kvalitetnim IT osobljem, ali i potrebu da se nađe adekvatan poslodavac u IT preduzećima. Naš zajednički cilj je da pronađemo rešenje za „win-win”, te spojimo prave kandidate sa pravim poslodavcem – na obostrano zadovoljstvo”, dodala je Tanja Petrović, menadžerka projekta u kompaniji „ResEnva Consulting”, organizatora „SEE-IT Summit-a”.

(Fotografija: Tim Centra za razvoj „H.art”, 2018; © H.art)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend