IT&Tehnologija Srbija

Ispričajte svoju priču u jednom kliku uz GoPro QuikStories

Deljenje vrhunskih iskustava sad je potpuno jednostavno uz QuikStories – novu funkcionalnost aplikacije GoPro koja automatski preuzima snimke sa kamere HERO5 i na vašem telefonu stvara video zapise spremne za deljenje. QuikStories su obrađeni, deljivi video zapisi sa prilagodljivim muzičkim podlogama, filterima i efektima.

“QuikStories je naš najveći iskorak još od osnivanja kompanije GoPro i predstavljanja prvih modela kamera,“ kaže osnivač i CEO kompanije GoPro, Nicholas Woodman. “QuikStories je najjednostavnije i najbrže rešenje za izradu priče o kojem su naši korisnici sanjali godinama. Ovo je naš najveći korak unapred do sada.“

Izrada video zapisa QuikStory je jednostavna koliko i povezivanje kamere HERO5 s vašim telefonom i pokretanje aplikacije GoPro. Nakon toga se samo opustite, jer aplikacija automatski prebacuje vaše najnovije snimke u telefon i stvara uzbudljiv video.

Editovanje video zapisa QuikStory takođe je jednostavno. Dodajte tekst, efekte usporenih pokreta ili brzine, prilagodite ukupno trajanje video zapisa i još mnogo toga. Osim toga, svaki snimak sa vašeg telefona možete dodati u QuikStory.

Funkcionalnost QuikStories dostupna je odmah za korisnike kamera HERO5 Black i HERO5 Session. Preuzmite novu GoPro aplikaciju sa Apple App Store ili Google Play. Više informacija o QuikStories pronađite na našim stranicama novosti, The Inside Line.
Multimedijalne baze podataka:

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.