IT&Tehnologija Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Instagram, Facebook i Messenger aplikacije sada dostupne i na Windows 10

Microsoft sa zadovoljstvom najavljuje dostupnost novih Windows 10 aplikacija za Facebook, Messenger i Instagram. Nove aplikacije će se u okviru Windows-a učitavati brzo i lako, sa najažurnijim karakteristikama.

Partnerstvo sa Facebook-om potvrđuje našu zajedničku viziju da 270 miliona ljubitelja Windows 10 OS dobije raznovrsnije prilike da se poveže i podeli svoja iskustva sa porodicom i prijateljima širom sveta.

Instagram

Preko 5 milijardi poseta i više od pola miliona aplikacija koje trenutno ima Windows Store pokazuju da se ozbiljno radi na ispunjenju datog obećanja o dovođenju univerzalnih aplikacija visokog profila u Windows Store.
Windows 10 svojom jedinstvenom platformom, jednom prodavnicom i sve brojnijim katalogom univerzalnih aplikacija – otvara širom vrata i korisnicima i programerima. Univerzalna Windows platforma daje programerima mogućnost da kreiraju sve tipove aplikacija jednom, i da ih potom postavljaju na najrazličitije uređaje – od PC-a, preko telefona, do Xbox-a, i mnogih drugih.

Messenger

Besplatna nadogradnja na Windows 10 omogućila je prihvatanje Windows operativnog sistema brže nego ikad ranije, što će dovesti do značajnog osnaživanja kompletnog sistema.

Za više detalja molimo pogledajte informacije na linku https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/04/28/facebook-messenger-and-instagram-apps-coming-to-windows-10/

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.