IT&Tehnologija

Huawei, Google, Harman/Kardon i Swarovski GB udružili snage

Tablet, sat i pametni telefon koji predstavljaju najbolji spoj mode i tehnologije.

Huawei Consumer Business Group danas je na konferenciji u okviru Sajma potrošačke elektronike (Consumer Electronics Show – CES) u Las Vegasu objavio partnerstva sa nekim od vodećih kompanija iz svojih oblasti. Partnerstva će doprineti stvaranju elektronskih uređaja koji su spoj najboljih iz oblasti industrije tehnologije , zvuka i mode.

  • Zajedno. Kreiramo Premium Audio iskustvo sa Harman/Kardon: Korisnici Huawei M2 tableta imaće priliku da uživaju u bogatom Harman/Kardon zvuku. Harman International, sa svojim ključnim brendom Harman/Kardon, svetski je lider za personalna audio rešenja za kuću, automobile, ljude u pokretu, i poznat je po inovativnom dizajnu i preduzetničkom duhu. Unutar M2 tableta, nalaziće se Harman/Kardon Clari-Fi audio tehnologija dizajnirana da oporavi detalje izgubljene kompresovanjem muzike. Rezultat je jasniji, oštriji, širi i dinamičniji zvuk.

MediaPad M2_3

  • Zajedno. Kreiramo novi stil u saradnji sa Swarovski Gemstone Business: Nakon što je prošle godine uspešno predstavljen Huawei Watch, kompanija je najavila Huawei Watch za dame, luksuznu verziju pametnog sata izrađen u saradnji sa  Swarovski AG. Swarovski posluje od 1895. Godine,a sada će njegovi premium kristali biti deo Huawei sata. Ovo partnerstvo omogućava ljudima nudi mogućnost da izraze svoju ličnost kroz najbolji spoj tehnologije i mode.

Huawei Watch Jewel_2

  • Zajedno. Kreiramo luksuz po meri korisnika u saradnji sa kompanijom Google: Nexus 6P bio je jedan od najboljih pametnih telefona predstavljen 2015. godine. Huawei je uzbuđen zbog nastavka saradnje sa kompanijom Google koji je rezultirao predstavljanjem nove, zlatne verzije telefona Nexus 6P. Zajednički proizvod kompanija Huawei i Google, specijalno, mat zlatno izdanje telefona Nexus 6P nudi stilizovanu opciju ljudima koji žele luksuzniji premium uređaj.

Gold Nexus_H2

Kreirajući različite modele uređaja sklapamo nova partnerstva kojim okupljamo najbolje iz oblasti tehnologije i dizajna,” rekao je Richard Yu, CEO, Consumer Business Group.  “Proizvodi koji nastaju kao rezultat ovih saradnji predstavljaju premium kombinaciju tehnologije, mode i zvuka, pružajući neverovatno korisničko iskustvo našim korisnicima. Ponosni smo što, zajedno sa našim partnerima, isporučujemo proizvode u skladu sa zahtevima potrošača.”

Portfolio Huawei uređaja predstavljenih na CES 2016 rezultat je saradnje vodećih igrača u indutriji i inovacija: Zajedno. Kreiramo.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.