IT&Tehnologija Srbija

Google predstavlja Digitalnu Garažu

Kompanija Google danas je objavila dostupnost programa Digitalna Garaža u Srbiji. Reč je o novoj onlajn platformi koja svima, od studenata do preduzetnika, omogućava pristup besplatnim onlajn treninzima za savladavanje veština digitalnog marketinga i razvoja biznisa na internetu. Platforma je dostupna na: https://digitalnagaraza-rs.withgoogle.com/.

„Internet može biti moćan saveznik celokupnom društvu i pomoći mladim profesionalcima i preduzetnicima u njihovom razvoju. Predstavljanjem srpske verzije programa Digitalna Garaža, želimo da znanjem o digitalnim veštinama ojačamo trenutno aktivnu i buduću radnu snagu zemlje i obezbedimo malim i srednjim preduzećima da ubrzaju svoj rast i steknu mogućnost pristupa globalnim tržištima. Srpska privreda ima veliki potencijal za uspeh onlajn koji treba iskoristiti,“ naglasio je Joško Mrndže, direktor u kompaniji Google, zadužen za Jadransku regiju.

Platforma Digitalna Garaža korisnicima omogućava pristup velikom broju besplatnih kurseva o različitim temama, od toga kako izgraditi onlajn prisutnost do marketinga na društvenim medijima, kao i savete kako koristiti mogućnosti koje pružaju mobilni telefoni kako bi privukli više klijenata i još mnogo toga. Korisnici platforme mogu odabrati temu o kojoj žele da uče, odnosno mogu odlučiti da li žele da završe celokupni onlajn kurs i steknu sertifikat od kompanije Google i IAB Europe. Celokupan kurs se sastoji od 89 lekcija podeljenih 23 modula. Svaki modul je sačinjen od nekoliko video snimaka u kojima stručnjaci i preduzetnici dele svoja iskustva o upotrebi digitalnih znanja i veština koje mogu pomoći razvoj biznisa. Celokupan sadržaj dostupan je ovde.

Sva preduzeća, kao i pojedinci koji su zainteresovani da unaprede svoje znanje o digitalnim veštinama se mogu registrovati ovde i pohađati besplatne onlajn kurseve u okviru platforme.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.