IT&Tehnologija Srbija

Geekstone Pub Talks i Crafting Code Workshop u Novom Sadu

Inspirativni razgovori sa sjajnim programerima najava za događaje Geekstone Pub Talks + Radionica Crafting Code

Godinu dana nakon osnivanja zajednice, iz Udruženja Geekstone najavljuju novi događaj, Inspirativni razgovori sa sjajnim programerima, Geekstone Pub Talks.

Zašto baš sada ovaj događaj?

Nakon godinu dana od osnivanja Udruženja Geekstone, stvorili smo zajednicu sa preko 1000 članova i ovaj događaj će biti poklon zajednici za naš prvi rođendan – kaže organizator događaja Maja Božić.

62468b34-7e2f-43d1-86ec-6633d56648b8

Geekstone Pub Talks će se održati 19. maja 2016 nakon radnog vremena. Biće edukativnog karaktera i fokusiraće se na aktuelne teme iz IT sveta. Cilj je da se u opuštenoj atmosferi pivnice “Irish Pub” diskutuje o predloženim temama kao i da se razmene ideje, iskustva i najbolje prakse iz IT industrije.

Kao posebnog gosta na navedenom događaju dovodimo svetskog predavača Sandro Mancuso iz Londona, autora knjige The Software Craftsman. Više o njemu možete pročitati ovde.

e55b19ac-d2a2-419c-bd2a-0cec1d72ff4b

Odakle je potekla ideja za ovakav događaj?

IT scena je sve kreativnija i ovakav tip događaja je već godinama poznat u svetu, mi se samo trudimo da pratimo trendove. Ovo je samo jedan u nizu događaja koje ćemo organizovati pored standardnih meetup događaja i konferencija – kaže Maja.

Zahvaljujući velikodušnosti sponzora, kompanije Vega IT, ulaz na Geekstone Pub talks će biti besplatan. Prostor je ograničen pa je potrebno da se svi zainteresovani prijave putem sajta.

cc82a402-5c74-4558-bebe-941ec9630969

Nakon svih predavanja toga dana pozivamo sve zainteresovane da ostanu na druženju i da zajedno nazdravimo za još jednu uspešnu godinu druženja članova Geekstone zajednice.

Narednog dana 20. maja od 09h predavač Sandro Mancuso će održati jednodnevni workshop na temu Crafting code i cena kotizacije do 01. maja je 15.000,00 dinara. Detalje o ovom događaju možete pronaći ovde.

Udruženje Geekstone poziva sve IT kompanije koje žele da podrže IT zajednicu da se pridruže kao sponzori za navedene događaje putem sledećeg linka.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.