Novi doživljaj slušanja muzike na iPhone telefonima uz Arcam Music Boost!

1

Svi korisnici Iphone 6 i 6s pametnih telefona, od sada imaju priliku da slušanje omiljene muzike podignu na viši nivo uz najnoviji Arcam Music Boost. Pored funkcije DAC konvertora, ovaj gadget nudi i mogućnost produžetka trajanja baterije navedenih iPhone modela i to za neverovatnih 120%.

Arcam Music Boost konačno je stigao i na srpsko tržište, pa će svi ljubitelji vrhunskog zvuka moći da uživaju u unapređenoj reprodukciji muzike na svojim iPhone uređajima. Kreiran je specijalno za iPhone modele 6 i 6S i istovremeno predstavlja dopunu baterije, DAC konvertor i pojačalo za slušalice. Osim znatno boljeg kvaliteta zvuka, ovaj uređaj donosi i jaču izlaznu snagu, kao i duži vek baterije. Arcam Music Boost je praktičnog i modernog dizajna, a najveća pogodnost za korisnike je to što je ovaj uređaj kompletno funkcionalan bez dodatnih kablova i izlaznih komponenti.

Karakteristike uređaja:

  • Ugrađena 2800 mAh baterija koja povećava trajanje baterije za 120%
  • Visokoprecizni DAC konverter (Texas Instruments PCM1502) sa dodatnim pojačalom za slušalice
  • Ergonomski oblik uređaja koji štiti telefon od spoljnih oštećenja
  • Minimalna težina uređaja od 100g
  • Mogućnost reprodukcije zvuka u rezoluciji od 24 bita

Odličan kvalitet i performanse ovog uređaja potvrdio je i prestižni magazin What HiFi, koji mu je dodelio ocenu 5 zvezdica. Cena Arcam Music Boost-a na našem tržišu iznosi 169e, a ovlašćeni distributer je kompanija Player Plus.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

1 komentar

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend