IT&Tehnologija Hrvatska

Dodatna Huawei Cloud memorija dostupna u 24 zemlje

Huawei Consumer Business Group od sada nudi kompletnu Huawei Cloud uslugu s mogućnošću kupnje većeg kapaciteta za pohranu koja je dostupna u 24 europske zemlje – Austriji, Belgiji, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Irskoj, Italiji, Latviji, Litvi, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Slovačkoj, Španjolskoj, Švedskoj, Švicarskoj i Velikoj Britaniji.

Potrošači mogu nadograditi svoj besplatni paket za pohranu od 5 GB na pakete od 50 GB, 200 GB i 2 TB. Cijene se kreću od 0,99 € – 50 GB za 1 mjesec, do 119,88 € – 2 TB za 12 mjeseci. Huawei Cloud dostupan je za sve uređaje s EMUI 5.1 ili novijim softwareom.

Huawei Cloud korisnicima omogućuje sigurnosno kopiranje i vraćanje podataka i postavki telefona te usklađivanje i jednostavan prijenos podataka preko Huawei uređaja. Također, omogućuje i sigurnosnu pohranu te pristup datotekama pomoću Cloud Drivea. Sve fotografije i videozapisi snimljeni fotoaparatom i snimkama zaslona mogu se automatski sigurnosno kopirati na Cloud. Korisnici im jednostavno mogu pristupiti iz svog preglednika na cloud.huawei.com ili iz aplikacije Galerija na svom uređaju.


 

Podaci se također mogu automatski sinkronizirati na svim Huawei pametnim telefonima pa je omogućen jednostavan i brz pristup kontaktima, kalendaru, Wi-Fi-ju i bilješkama uz Huawei ID. Tim se podatcima također može upravljati putem Cloud web portala. Svi se podatci pohranjuju isključivo unutar Europske unije na europskim mrežama, sukladno zakonima o zaštiti podataka i privatnosti Europske unije. Sve usluge su dizajnirane s obzirom na privatnost korisnika i Huawei Cloud usluge ovjerene su od CSA Star organizacije (ISO / IEC 27001).

Huawei Cloud nudi 5 GB besplatne cloud memorijske pohrane za sve korisnike te im pruža mogućnost  da kupe još memorijske pohrane počevši od paketa s 50 GB za jedan mjesec, po cijeni od 0.99 €.

Cijene Cloud memorijske pohrane:

 1 mjesec12 mjeseci
50 GB 0.99 €11.88 €
200 GB 2.99 €35.88 €
2 TB 9.99 €119.88 €

 

*Huawei Cloud s kupnjom više prostora za pohranu sada je dostupan u 24 zemlje na svim uređajima s EMUI 5.1 ili novijim softwareom. Huawei Cloud s kupnjom više prostora za pohranu dostupan je u Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Irskoj, Italiji i Španjolskoj od ožujka 2018. i sada se proširuje na 18 novih zemalja: Austriju, Belgiju, Češku, Dansku, Latviju, Litvu, Nizozemsku, Norvešku, Poljsku, Portugal,  Rumunjsku, Slovačku, Švedsku, Švicarsku i Veliku Britaniju. Više zemalja podržavat će ovu uslugu u drugoj polovici 2018. godine. Korisnici će dobiti obavijest o automatskom ažuriranju prilikom otvaranja Cloud-a te će prihvaćanje ažuriranja instalirati novu značajku. Ako korisnici ne dobiju obavijest, ovdje mogu preuzeti ažuriranje za Cloud. Više informacija HuaweiMobileServices.com/Cloud

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.