IT&Tehnologija Srbija

CUBE Risk Management Solutions obeležila tri godine uspešnog poslovanja

Domaća kompanija CUBE Risk Management Solutions, vodeća kompanija iz oblasti poslovnih informacija u Srbiji, ove godine obeležava 3. godišnjicu poslovanja. CUBE Risk Management Solutions posluje na teritoriji Srbije i ukupno ima preko 700 zadovoljnih klijenata. Tokom 3 godina poslovanja u Srbiji, CUBE je formirao tim iskusnih stručnjaka iz oblasti poslovnih informacija, statistike, poslovne inteligencije i kreditnog rizika.

Kao društveno odgovoran član zajednice, CUBE je tokom tri godine poslovanja, podržala više humanitarnih projekta, pružila podršku UNICEF-u i učinila mnogo toga kako bi unapredila kvalitet života u zajednici kojoj posluje.

CUBE Risk Management Solutions postaje snažan i prepoznatljiv brend, koji klijenti prepoznaju kao lidera u inovacijama.

Osim brojnih usluga i rešenja koja je odvajaju od konkurencije, CUBE Risk Management Solutions je kompanija koje ima posebno razvijeno odeljenje za saradnju sa bankama –u kome je lider na našem tržištu.

Marko Radojičić, direktor kompanije CUBE Risk Management Solutions-a pozdravio je prisutne, kratkim govorom osvrnuo se na rad i rezultate u proteklom periodu i istakao neke od velikih planova za budućnost. Jedna od novosti je strateško partnerstvo sa COFACE Srbija. Tom prilikom je direktor COFACE Srbija, Đordje Živanović ukazao na zajedničke ciljeve ove dve kompanije koja se ogleda u edukaciji tržišta, razvoju novih proizvoda i smanjenje rizika poslovanja kod pravnih lica.

COFACE Group svojim korisnicima pruza profesionalno upravljanje rizicima i sveobuhvatnu zastitu od šteta nastalih od ne plaćanja. Deluje u 99 zemalja sa oko 4400 zaposlenih i sa više od 70 godina iskustva na polju osiguranja potraživanja.

I u narednom periodu, CUBE Risk Management Solutions zajedno sa COFACE Srbija nastavlja sa trendom rasta iz prethodnih godina, kao i sa odgovornim i stručnim poslovanjem, kako bi opravdala poverenje svojih klijenata i nastavila sa poslovnim uspesima.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.