IT&Tehnologija Srbija

Budućnost bez štampača?

Kada ne bi bilo štampača, produktivnost na radnom mestu bi opala toliko da bi se na nedeljnom nivou izgubio ceo jedan dan, pokazuju rezultati Epsonovog istraživanja koje je sprovedeno u IT kompanijama širom pet evropskih zemalja. Iako se savremeno poslovanje odvija velikim delom u digitalnom svetu, štampač je i dalje od ključnog značaja za poslovni uspeh i produktivnost budući da pomaže zaposlenima da budu efikasni u radu.

Ove tvrdnje bazirane su na rezultatima obimnog istraživanja o potrebi za štampanjem u poslovnom okruženju koje je sprovela kompanija Epson, a kojim je obuhvaćeno 3.639 menadžera i zaposlenih u IT kompanijama širom Francuske, Nemačke, Španije, Italije i Ujedinjenog Kraljevstva.

Da je štampanje ključno za produktivnost na poslu i radnu efikasnost potvrđuje 77% zaposlenih, a činjenica da 88% njih koristI štampač makar jednom dnevno ukazuje na to da će upotreba štampača ostati visoko zastupljena i u budućnosti. U poslovnom okruženju se najviše štampaju izveštaji i brošure, e-pošta i prilozi iz e-pošte. Skoro svi ispitanici su bili saglasni u tome da će u budućnosti štampači biti među ključnim uređajima na radnom mestu i da bi zbog toga kompanije trebalo da nastave da investiraju u rešenja za štampu.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.