3D displej koji pomera granice offline oglašavanja!

0

Kažu da je offine oglašavanje u zalasku, ali da li je zaista tako? Kompanija Display Devices je u saradnji sa kompanijom Coca-Cola predstavila svoj 3D displej. Na Times Square-u postavili su jednu od revolucionarnijih pokretnih reklama. Mnogi su mislili da je u pitanju iključivo 3D animacija, ali su se vrlo brzo uverili u suprotno. Prvo pitanje koje je svima palo na pamet je: Koliko ovo može da košta? Postavili smo ga i mi Display Devices-u i željno iščekujemo odgovor.

Inače, zanimljivo je i to da su jedna od američkih kompanija koju angažuje jako veliki broj svetski poznatih i velikih kijenata i proizvode neverovatno zanimljive reklame, displeje, modele i slično, ali je njihova Facebook stranica apsolutno neaktivna sa celih 88 lajkova.

I dok mi čekamo odgovore i razmišljamo da li online pobeđuje offline i obratno, do tada pogledajte i sami kako izgleda novi bilbor u New York-u.

Oglašavanje

O autoru

Jelena Radović

Marketing ekspert i konsultant. Sociolog. Edukator. Predavač. Skriboman. Kreativac. Vlasnica i direktorka marketinške agencije "Pasaz". i Doma za stare "Alta Vista" u Beogradu. Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend