16. i 17. marta druga po redu Jagodrom IT konferencija

0

Zadovoljni postignutim uspehom prve IT konferencije, organizatori su odlučili da se 16. i 17. marta ove godine održi konferencija Jagodrom, sa još većim brojem predavača, nego prethodne godine. Tokom dva uzbudljiva dana svi posetioci imaće priliku da prate predavanja i učestvuju u radionicama prostorija hotela “Hill“ u Jagodini.

Ovogodišnji predavači biće Miroslav Varga, Dragan Varagić, Istok Pavlović, Dino Tutundžić, Jelena Pantić i mnogi drugi, a teme o kojima će govoriti su:
– Kako istražiti tržište Google alatima
– Influenser marketing
– Kako iskoristiti internet za testiranje novih proizvoda i usluga
– Instagram influenser kampanje i kako ih raditi pravilno
– Newsjacking; kako da vaš brend bude zanimljiv na društvenim mrežama


“Cilj nam je da ukažemo na to kako možete pomoći sami svom poslovanju, kroz preduzimanje pravih marketinških poteza. Verujemo da će biti izuzetno inspirativno čuti iskustva naših istaknutih stručnjaka iz ove sfere, kao i iskustva onih koji su saznanja sa prošle Jagodrom konferencije primenili na svoj biznis i postigli sjajne rezultate.“ – kažu organizatori.

Podsetimo, na prošloj konferenciji se govorilo o tome koliko je bitno da firme prepoznaju značaj svih kanala komunikacije sa potencijalnim i postojećim klijentima. Tada su predstavljeni važnost društvenih mreža, bloga i online prodaje, kao i bitnih faktora u savremenom poslovanju.

Da bi prisustvovali Jagodromu, potrebno je da se registrujete na sajtu.
Požurite i obezbedite svoje mesto na vreme!

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend