Hrana&Piće

Zlatiborac suvomesnati delikatesi dobitnik medalje „Best Buy Award“ 2015/2016

bba_srbija_zlatiboracProizvodi kompanije Zlatiborac d.o.o. dobitnik su medalje „Best Buy Award“ za  2015/2016 godinu u kategoriji trajnih salama.

Ovo priznanje se dodeljuje proizvodima i uslugama koji u okviru svoje kategorije, na domaćem tržištu, imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. Rezultati detaljnog istraživanja, koje je u maju mesecu 2015. godine sprovela Međunarodna asocijacija za sertifikaciju – ICERTIAS, pokazali su da su proizvodi Zlatiborac na prvom mestu, kada je reč o odnosu cene i kvaliteta, u kategoriji trajnih salama.

Ovim istraživanjem obuhvaćeno je 1200 ispitanika, državljana Republike Srbije, koji su korisnici interneta stariji od 15 godina. Najveći broj ispitanika je odgovorio da najbolji odnos cene i kvaliteta na srpskom tržištu imaju proizvodi Zlatiborac, čime su oni postali nosilac ove prestižne medalje „Best Buy Award – br. 1 – najbolji odnos cene i kvaliteta.“

Zlatiborac-kraljevska-salama-copy

Kompanija Zlatiborac d.o.o.je uskladila proces proizvodnje sa najstrožim svetskim standardima za proizvodnju hrane, a to potvrđuje posedovanje HCCP, GOST- R i Halal sertifikata. Kvalitet ovih proizvoda svedoče i brojne nagrade. Nemačko poljoprivredno društvo (DLG) (Deutsche Landwirtschafts – Gesellschaft (DLG)), jedna od najrespektabilnijih međunarodnih institucija za ocenu kvaliteta i ukusa prehrambenih proizvoda, dodelila je proizvodima Zlatiborac preko 30 medalja za kvalitet. Pored toga, kompanija Zlatiborac nagrađena je od strane ove institucije za dugogodišnji uspeh proizvoda na takmičenjima „Ham and Sausage Quality Competition“.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.