Top 12 beogradskih restorana!

0

Posle godinu dana istraživanja, 500 obiđenih restorana u Beogradu i anketiranja preko 2000 ljudi, redakcija CafeBar networka, časopisa i portala kome ugostitelji veruju, objavila je listu Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu.

 

Top 12 beogradskih restorana poređanih po abecednom redu za 2018. godinu su:

CREDO
CHEZ NIK
FRANŠ
HOMA
IRIS
JERRY
LORENZO&KAKALAMBA
MADERA
RADOST FINA KUHINJICA
RUSTIQUE
TATA MATA
VUK

Ovi restorani će na svojim vratima poneti oznaku CafeBar network recommends Top 12 beogradskih restorana za 2018. i dobiti plaketu koju obično urame i sa ponosom istaknu na najvidljivijem mestu u svom restoranu.

Kriterijumi za odabir Top 12 beogradskih restorana bili su: kvalitetna usluga, odlična ponuda, stručno osoblje i posvećeni menadžeri, konstantan standard u poslovanju, besprekorna higijena u restoranu i stalno unapređivanje poslovanja. Ove godine, uveden je još jedan kriterijum, a to je zdrav i kulturan ambijent, tj. izdvojen nepušački deo. Shodno tome, restorani koji nemaju izdvojen deo za nepušače ne nalaze se na listi.

– Želimo da podržimo ugostiteljske objekte koji imaju dobar odnos prema svojim gostima i koji ih poštuju. Pokrenuli smo akciju da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati. Osim kvalitetne usluge, odlične ponude, stručnog osoblja i posvećenih menadžera, konstatnog standarda u poslovanju i besprekorne higijene u restoranu, zdrav i kulturan ambijent tj. izdvojen nepušački deo moraju da imaju restorani koji se nalaze na listi Top 12 beogradskih restorana – kaže Katarina Živković, direktorka i glavna i odgovorna urednica časopisa CafeBar network.  

Ovogodišnju akciju CafeBar network recommends Top 12 beogradskih restorana podržao je i Gradski zavod za javno zdravlje Beograd i  Centar za promociju zdravlja, dok će kompanija Okpiro šefovima

Top 12 beogradskih restorana pokloniti inovativne EcoGrill roštilje.

Više informacija OVDE

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend