Hrana&Piće Hrvatska

Nutritivna fuzija: Arkoroyal zimski aduti za jačanje imuniteta i energije

Matična mliječ koju nazivamo još i kraljevska hrana spada u sam vrh pčelinjih proizvoda, uz propolis i med.

Vraćanje u svakodnevnu rutinu i obveze, promjena godišnjeg doba, umor i ostali čimbenici utječu na naš imunitet. Također, povratak u učionice i vrtiće uvijek za sobom donosi jednu veliku brigu za roditelje, a to je kako očuvati i osnažiti imunitet djece, pogotovo kada se nalazimo usred sezone prehlade i gripe. S obzirom na to kako nam je svima tempo života iznimno ubrzan, ne stignemo u organizam unositi nutritivno bogate namirnice. Pčelinji proizvodi poput meda, matične mliječi su bogati izvor ljekovitih tvari iz prirode koji naš organizam čine otpornijima na viruse i bakterije.

Arkoryal linije za sve uzraste i potrebe

Uz Arkoroyal Junior BIO zaštitite svoju dječicu od bakterija i virusa te im pružite sve potrebne nutrijente za zdravlje i uspješan razvoj. Uz Arkoroyal BIO Gelee Royale i Arkoroyal®Imunitet Forte BIO–ublažite simptome upale i gripe, ali i prevenirajte na vrijeme. A uz Arkoroyal®Dynergie svi sportaši ili osobe izložene teškom fizičkom radu – ovo je vaša prirodna energija u ampuli.

 

Arkopharma Laboratories, vodeći na tržištu dodataka prehrani i stručnjaci za snagu i zdravlje, postavljaju trendove s ARKOROYAL®-om. Kako bi zadovoljio svačije potrebe, ARKOROYAL pruža rješenja za svaku dob, od tate kao superjunaka, mame koja nije nikad bolesna do djece u rastu kojima je potrebna cijela vojska vitamina, minerala i proteina kako bi dosegli puni potencijal.

Preporučujemo: Slatka doza koja potiče rast kose dostupna i u Hrvatskoj

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.