Hrana&Piće Srbija

Novo hedonistično poglavlje restorana Enso – u susret letu

Enso restoran će krajem juna obeležiti godinu i po dana postojanja na beogradskoj gastro sceni. Ono što je već postalo tradicija, je smena jela na meniju, koja prate smenu godišnjih doba.

« Šefovi Uroš i Nedeljko vole da je meni svež, kao što su sveže i namirnice u našem frižideru. »

Osluškujući afinitete gostiju i uzimajući u vid njihove različite načine ishrane, vodeći računa o vegeterijancima, veganima, ali i o ljubiteljima mesa i ribe, šefovi su kreirali inovativan letnji meni koji će gosti moći da probaju već od danas. Osim što pruža mogućnost izbora za svačiji ukus, Enso svojim novim menijem predvodi kulinarske tendencije domaće scene i zadržava hrabar pristup gotovo umetničkoj interpretaciji i prezentaciji hrane.

Hrana je svakako najbitniji segment restorana, na koji se polaže najviše pažnje. Enso ipak teži da podjednako usavršava i uslugu i enterijer. Letnja bašta je preuređena u topao i zelen prostor, idealan za beg od gradske gužve i užurbanosti. Zajedno sa nenametljivo predusretljivom uslugom konobara koji će vam se naći pri odabiru jela, ali i uparivanju vina koja se sva služe na čašu, zatvara se krug idealnog užitka, a otvara novo hedonističko poglavlje i mogućnost za jedinstveno iskustvo perfektinh ukusa.

Radno vreme restorana preko leta ostaje od utorka do subote, 9 – 24h i nedeljom od 13h.

Rezervacije se mogu izvršiti na sajtu www.enso.rs i telefonom na broj : 063594924

 

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.