Nova NESCAFÉ Dolce Gusto premium kolekcija organskih kafa

0

Za sve ljubitelje kafe iz aparata, kompanija Nestlé je na tržište lansirala nova tri NESCAFÉ Dolce Gusto proizvoda: Honduras, Colombia i Peru. Ova premium kolekcija odlikuje se 100% Arabica kafom organskog porekla koja dolazi iz uzgoja poznatog, živopisnog područja – „single origin“, zbog čega nova tri NESCAFÉ Dolce Gusto proizvoda nose naziv „kafa s poreklom“ i imaju specifičan ukus koji je rezultat klimatskih uslova regija u kojima je kafa uzgajana.

Kafa u NESCAFÉ Dolce Gusto Honduras dolazi iz skrivenih tropskih šuma Hondurasa i krase je note meda, crne čokolade i slada. Iz Kolumbije dolazi nežan lungo s notom prženog badema i muškatnog orašćića, a s visoravni Perua intenzivni aromatični espresso sa notama drveta, sladića, finog ružičastog bibera i pupoljaka crnog ribizla.

,,Danas ljubitelji kafe, osim kvaliteta žele i sofisticirano iskustvo ispijanja omiljenog napitka. Brend NESCAFÉ Dolce Gusto poznat je po pomeranju granica – od najnovijih tehnoloških rešenja i originalnog dizajna aparata za kafu, do široke palete vrhunskih ukusa kafe koja zadovoljava i najzahtjevnijeg kupca.“ – izjavila je Tanja Erceg, Brend Manager, Nestlé Adriatic.

Takođe, novi NESCAFÉ Dolce Gusto proizvodi sadrže kafu koja raste na velikim nadmorskim visinama, iznad 1500 metara, gde su prosečne godišnje temperature niže i konstantnije, a plodovi sazrevaju sporije i time razvijaju više arome.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend