Kuvaj pametno – novi srpski kulinarski format na društvenim mrežama

0

CapturePoznati kulinarski dvojac, Nataša Kažić i Ivan Marković, koga mnogi pamte iz najvećeg regionalnog televizijskog takmičenja u kuvanju „Moja kuhinja, moja pravila“, prekrenuo je svoju kulinarsku emsiju „Kuvaj pametno“ koja će se emitovati na YouTube društvenoj mreži.  

„Kuvaj pametno“ je kratkometražna forma koja ima za cilj da za svega nekoliko minuta gledaocima da ideju kako da u najkraćem mogućem roku naprave ukusno, hraniljivo i jeftino jelo, od namirnica koje su dostupne širom Srbije. Svakog četvrtka biće postavljena po jedna nova emisija.

Nataša Kažić i Ivan Marković

Nataša Kažić i Ivan Marković

„U kuvanju nema filozofije niti se kvalitet kuvanja zasniva samo na skupim i teško dostupnim namirnicama. Televizije su preplavljene stranim kulinarskim emisijama koje potenciraju namirnice koje je kod nas teško pronaći ili su skupe za naše uslove. Koncept „Kuvaj Pametno” zasniva se na brzim jednostavnim, ukusnim, i svežim receptima za svaki džep, a pametna kombinacija sezonskih i sastojaka “sa kuhinjske police” domaćicama i domaćinima omogućava da naprave savršeno jelo za nekoliko minuta,  izjavili su Nataša  i Ivan povodom početka svoje nove online kulinarske emisije.

Nataša Kažić i Ivan Marković

Kako kažu, budućnost je u online komunikaciji, zato su odlučili da se u svoje kulinarske avanture krenu baš putem društvenih medija, koji će im omogućiti više interakcije sa gledaocima, kao i da stalno unapređuju kavalitet svojih emsija na osnovu komentara i sugestija koje će dobijati u realnom vrmenu.

Zvanična Facebook stranica:

https://www.facebook.com/Kuvajpametno

YouTube kanal: https://www.youtube.com/results?search_query=kuvaj+pametno

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend