Hrana&Piće Srbija

Kum Jezda nazdravio za novi LAV

Kompanija Carlsberg Srbija predstavila je novi LAVproizveden sa 100% ječmenog sadržaja, čime je pravi ukus piva postao još bolji.

 

Najpoznatije Carlsbergovo pivo na srpskom tržištu od sada se proizvodi isključivo od četiri dara prirode: ječma, vode, hmelja i kvasca, bez dodatka kukuruzne krupice, što ga čini jedinstvenim u svom segmentu. Prave stvari uvek mogu biti još bolje, a kada je pivo u pitanju, ne postoji ništa bolje od prirodnih sastojaka koji čine novi LAV i daju mu malo drugačiji ukus uz standardno izvanredan kvalitet.

Nataša Sarčević, Carlsberg
Nataša Sarčević, Carlsberg

Pored predstavnika kompanije, o poslednjem novitetu pivare Čelarevo govorio je i Nenad Jezdić, čuveni kum koji je svojim lavovskim šarmom osvojio potrošače pre više od decenije:

„Pravo je zadovoljstvo i velika čast kada vas neko pozove za kuma, a moje je bilo još veće jer danas imam priliku da to kumstvo obnovim i nazdravim uz novi LAV. Posebno mi je drago da LAV potiče od prirodnih sastojaka, jer sam se i sam vratio prirodi i trudim se da uzmem što više pozitivnog iz nje“, rekao je Nenad Jezdić na promociji novog LAV piva.

MAX_2456

Ječam, hmelj, voda i kvasac četiri su dara prirode koja čine osnovu pravog piva punog ukusa i idealne gorčine. Kako bi svaki ljubitelj piva rekao, baš onakvog piva kakvo ono treba da bude. Zato je i 100% ječmenog sadržaja dar koji LAV daje svojim potrošačima.

„Vratili smo se na izvornu pivsku recepturu sa 100% ječmenog sadržaja. Ječam pivu daje punoću ukusa, prijatnu gorčinu i bogatiju penu. Naš novi LAV sa 4 dara prirode ostaće sa 11% ekstrakta i 5% alkohola i sigurni smo da će drugačiji ukus biti odlično prihvaćen od strane potrošača“, izjavila je Nataša Šarčević, Marketing menadžer za domaće brendove kompanije Carlsberg Srbija.

 

Novi LAV dostupan je na tržištu u prepoznatljivoj ambalaži sa izmenjenim dizajnom, koji komunicira novu tečnost.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.