Hrana&Piće Srbija

Incitement: Kako se hranimo?

U petoj epizodi trećeg serijala gledaćete

 Kako se hranimo?

 Kako hrana koju jedemo utiče na celokupan kvalitet našeg života?

U ovomesečnoj epizodi Incitementa pričaćemo o ishrani – šta je zdrava ishrana, kako ishrana utiče na druge sfere života, koje sitnice su bitne, koje su najveće zablude o ishrani, koja je pravilna percepcija zdrave ishrane i slično. Kako na praktičan način testirati hranu kod kuće?

Pričaćemo o ličnim iskustvima sa ishranom i ličnim poduhvatima – sa ciljem da ovu dosta puta pomenutu temu predstavimo u totalno novom svetlu. Događaj će se održati:

u sredu 27. januara 2016. godine u 19:00 časova,

u Impact Hub-u, Makedonska 21, Beograd.

O percepciji zdrave ishrane i ličnom iskustvu govoriće Goran Riđić, koji se u poslednjih par meseci u potpunosti posvetio istraživanju ishrane i njenog uticaja na celokupan organizam, zatim Branislav Dimitrijević diplomirani tehnolog koji na ishranu gleda sa naučne strane. Za kraj imaćemo gosta iznenađenja!

banane

Pridružite nam se u sredu i postanite svesni svojih mogućnosti za kreiranje promene!

Incitement Srbija je deo globalne mreže koja pomaže ljudima da se povežu, iznesu svoje ideje i preuzmu inicijativu, da bi od okruženja u kom žive napravili okruženje kakvo žele.

Svaki od događaja ima drugačiju temu, o kojoj pričaju tri govornika. Oko zadate teme, okupljamo različite profile ljudi, dajući im šansu da se upoznaju i povežu, kao i da čuju seriju zanimljivih govora, koji će ih pokrenuti na akciju. Dajemo im priliku da podele svoje ideje sa drugima i motivišemo ih da ih sprovedu u delo.

Zainteresovani se za ovu tribinu mogu prijaviti putem FB eventa Impact Hub Belgrade-a koji je domaćin ovog skupa u okviru svojih inicijativa koje se organizuju na različite tematske programe posvećene razvoju preduzetništva i poslovanja koji doprinose socijalnim, ekonomskim i kulturnim promenama u društvu.

ARE YOU READY TO BE INCITED?!

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.