Hrana&Piće

Duga tradicija i iznimna kvaliteta odlike su mesnice Meat Store Sergio

  • September 4, 2020
  • 2 min read
  • 17 Views
Duga tradicija i iznimna kvaliteta odlike su mesnice Meat Store Sergio

I prije nego uđete u mesnicu Meat Store Sergio u Puli, po izlogu možete zamijetiti kako se pred vama nalazi ne tako uobičajena mesnica.

Umjesto da vas, kao svaka druga mesnica, ostavi ravnodušnima ako nemate nakanu štogod kupiti,  tu se bez problema možete zaustaviti te degustirati neke od Delux proizvoda grupe BELJE kao i sireve proizvedene u istarskim OPG-ovima u kombinaciji sa začinskim biljem, tartufima i maslinama. Od svježih i sušenih mesnih delikatesa možete birati proizvode brendova MM Medven, Valalta, Terre Novigrad, Alden Bakalar i Premes.

Promjena lokacije u prizemlje modernističke stambene zgrade u Puli vlasnicima Meat Store Sergio značilo je jedno – kvalitetom zadržati stare klijente, a vizualno zadovoljiti nove. Ovaj neuobičajen, kupcima potpuno otvoren koncept trgovine i estetska rješenja djelo su kreativnog studija ILLECONCEPT te arhitektonskog Studia Kaić iz Pule.

Ljubitelji mesa i mesnih prerađevina ugodno će se osjećali u kupnji zato što je osim ambijenta ponuda mesnih prerađevina širokog spektra. Spojevi pljeskavica s lukom i sirom, ćevapa s uljem tartufa, kobasica s papričicama i sličnih drugih namirnica uvelike proširuju spektar ukusnih kombinacija.

Meat Store Sergio predstavlja mjesto koje ponudu mesa i mesnih prerađevina podiže na jednu novu razinu. Prateći potrebe svojih kupaca Meat Store Sergio ulaže značajna sredstva u uređenje i modernizaciju prodajnog prostora. Novi izgled ovom mjestu bio je zapravo prijeko potreban kako bi prodavaonica dobila svježiji, moderniji izgled, ali i kako bi novim ruhom vlasnici sami sebi korištenje učinili praktičnijim.

Preuređenjem smo htjeli postići povezanost cijelog prostora u smislenu cjelinu, dakle da se sastoji od istih ili sličnih materijala. Od ograničenog prostora željeli smo napraviti najbolje – maksimalno iskorišten prostor za prodaju – ističu vlasnici i dodaju:

„Pokušali smo ukomponirati sve elemente potrebne za rad na određenoj površini prostora. Mesnica je uređena u minimalističkom stilu i oplemenjena je detaljima od željeza s rozim i sivim nijansama koje su provučene kroz sve prostorije, čime je interijer postao zaokružena i zanimljiva cjelina, što je bila i prvotna zamisao“.

Tradicija, kvaliteta i zanimljiv dizajn mesnice svakako će vas potaknuti da Meat Store Sergio postane  mjesto po mjeri kupca koji želi potpun doživljaj.

Podeli ovaj tekst:
About Author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.