Dobra kuhinja je temelj istinske sreće

0

Kuvanje je umetnost i možete imati vrhunske sastojke za specijalitet kojim biste da impresionirate prijatelje, ali ništa vam to ne vredi ako kuvate iz nekvalitetnog posuđa…

Ljubav prema kuhinji, hrani i vinu Francuzima je odavno poznata. Obedovanje je period tokom kojeg ih ne smete prekidati, jer je hrana u Francuskoj dovedena do gotovo božanskog kulta. U ovoj zemlji vrhunski kuvari su zaštićeni i poštovani poput polarnih medveda, pa stoga i ne čudi da Francuzi proizvode jedno od najboljih posuđa na svetu, poznati brend STAUB u pokrajini Alzas.

enterijer-kuhinja-staub-01  (1)

Svojevremeno je slavni francuski kuvar August Eskofjer rekao: “Dobra kuhinja temelj je istinske sreće.”, a danas bismo mogli slobodno da kažemo da je dobro posuđe, osnova za dobru hranu.

Možete imati vrhunske sastojke za specijalitet kojim biste da impresionirate prijatelje, ali ništa vam to ne vredi ako kuvate iz nekvalitetnog posuđa. Prave kuvarice znaju da ako volite kuvanje onda u dobre šerpe morate investirati kao u garderobu ili nekretnine!

Staub je jednostavno “crème de la crème” u carstvu šerpi i pratećih detalja neophodnih u kulinarstvu. Svaki Staub proizvod izrađuje se posebno, kroz autentičan, tradicionalan i dugotrajan proces, uz čak stotinu vizuelnih i tehničkih kontrola kako bi zadovoljio beskompromisni standard kvaliteta.

enterijer-kuhinja-staub-01  (12)

Zbog posebnog oblika i tehnologije proizvodnje, namirnice kuvane u Staub posuđu zadržavaju visoku hranljivu vrednost i puni intenzitet ukusa. Zahvaljujući posebnom obliku poklopca, koji distribuira vlagu 9 puta bolje od klasičnog poklopca, meso i povrće zadržavaju svoju sočnost i bogatstvo aroma.

Posuđe od livenog gvožđa čuveni model Cocotte koji sa šporeta može direktno biti serviran na trpezu, toliko je voljen među fanovima vrhunskog kulinarstva da je sastavni deo njihovih laboratorija zadovoljstava.

Zato neka vas ne iznenadi što vrhunski kuvari koji vode ekskluzivne restorane sa mišelin zvezdama koriste baš STAUB posuđe. Džordž Mendez vlasnik Aldea restorana na Menhetnu, Džejms Kent šef restorana Nomad, Kris Ćipolone šef restorana Piora u Vest Vilidžu, Dan Kluger šef retorana ABC Kitchen, Paul Bokus proslavljeni francuski kuvar i otac francuske kuhinje čiji restoran nosi 3 mišelin zvezde, svi oni koriste STAUB posuđe.

enterijer-kuhinja-staub-01  (2)

Asortiman proizvoda Staub obuhvata kolekcije šerpi cocotte, ovalno posuđe, tiganje, gril tiganje kao i servise za ručavanje i slatke đakonije u najneverovatnijim koloritima, tako da je ovo posuđe i savršen estetski detalj.

Uz pomoć ovih posuda postajete vešti alhemičari laboratorije ukusa. Ukoliko želite da servirate emociju na tanjiru, onda vaš izbor mora biti STAUB…

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend