Društvo Crna Gora

Hotel Maestral pripremio vikend last minute ponudu!

Svake godine čujem da đaci imaju neke nove raspuste, one koje ja nisam imao kada sam bio đak. Verujem da uživaju. Baš zato roditeljima je potreban odmor, jer pored svih obaveza znam da žele da provedu vreme sa decom. Ovaj mini odmor koji predstoji je možda idealna prilika da otputujete negde sa decom. Predlažem vam hotel Maestral u Crnog Gori, a ako se pitate što baš taj hotel, odgovor je veoma jednostavan – posetio sam ga i toplo vam ga preporučujem iz iskustva.

Slika: Marko cvetković
Slika: Marko cvetković

Kako sam sada uspostavio sjajne kontakte sa divnim ljudima koji tamo žive i rade, pratim sva dešavanja i ponude koje ovaj hotel nudi. Menadzment se uvek trudi da bude drugačiji, da omogući svima da uživaju u svim ponudama hotela, pa ako se odlučite za vikend ili par noćenja bićete srećni. Tako sam ovih dana i saznao za nove školske raspuste od svoje prijateljice koja je i sama upitala gde bi mogla da ode, pa sam kao iz ,,puške” predložio ovu akciju. A o čemu se radi…

Slika: Marko cvetković
Slika: Marko cvetković

Hotel Maestral se nalazi u romantičnom stenovitom zalivu najlepšeg dela crnogorske obale, nekoliko kilometara udaljen od Budve. Hotel ima 418 ležaja u 196 sobi i 18 apartmana najviše kategorije. Sve sobe su klimatizovane i imaju sef, mini-bar, telefon, TV (Pay TV) i balkon. Gotovo sve imaju prelep pogled na more, kao i pristup internetu.

Slika: Marko cvetković
Slika: Marko cvetković

Za novembar su vam spremili nešto sjajno.

Za sve vas koji niste otputovali za ovaj školski mini odmor hotel Maestral – Crna Gora vam nudi: 3 noćenja samo 100€ po osobi + jedno dete do 12 godina gratis – od 7 do 10 Novembra!

Za više info:

Maestral, Resort & Casino
Pržno bb
85315 Sveti Stefan
Crna Gora/Montenegro

t +382 / 33 410 100
f +382 / 33 410 190
hotel@maestral.info

Ovaj tekst je podržao hotel Maestral.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje