Društvo Srbija

HCP Challenge – poslovna mogućnost za sve startape iz CEE

Inovativni startapi iz CEE regije koji se bave Big data, IoT, analitikom u realnom vremenu i prediktivnom analitikom dobiće priliku da učestuju u HCP Challenge 2016. Učesnici će biti opremljeni svim neophodnim znanjem i alatima da izgrade i skaliraju svoju ideju u realno poslovanje na SAP HANA Cloud Platform. Prošle godine, tokom HCP Challenge, radionicu je prošlo preko 150 učesnika, kreirano je 25 aplikacija, a tri pobedničke inovativne aplikacije predstavljene su poslovnoj publici širom CEE. HCP Challenge je podržan od strane kompanija Eleven i SAP. Za sve startape, mlade preduzetnike, programere, studente, kao i već aktivne kompanije, koje traže mogućnost da brzo prošire, izgrade i pokrenu poslovne aplikacije, HCP Challenge je odlična mogućnost.

Zašto učestvovati na HCP challenge?

Dobijanje znanja…
Širom CEE zemalja biće organizovane lokalne radionice, gde će stručnjaci predstavljati platformu i njene mogućnosti. U Beogradu, radionica će biti održana 4.oktobra 2016. u StartIt centru.
Po završenoj radionici, možete da pristupite besplatnoj verziji HCP-a za razvoj i da počnete da transformišete svoju ideju i preduzetničku aplikaciju.

Prijavljivanje za izazov…

Svi startapi, programeri ili studenti koji se prijavljuju na HCP Challenge, treba da nam pošalju video u trajanju od tri minuta, do 10. novembra u kojem objašnjavaju svoju ideju i kako ona može da se realizuje uz pomoć HCP. Od svih prijava, biće izabrano 10 finalista koji će biti pozvani u finale, gde će žiri odlučivati koje su tri najinovativnije aplikacije.

Pobednici HCP Challenge dobijaju:

Besplatno korišćenje pune verzije HCP-a tokom 12 meseci.
Tehničku podršku.

Besplatno učešće na tri SAP Forum događaja u okviru CEE (9 događaja godišnje u 9 zemalja).

Štand na lokaciji (regularni/standardi partner događaja) ili potencijalno učešće na DEMO JAM sesijama/diskusijama za okruglim stolom na SAP događajima u okviru CEE (gde je primenjivo).

Ovo su rasporedi radionica po zemljama CEE regiona:

Beograd, SRB – 4. oktobar

Sofija, BG – 5. oktobar

Bratislava, SK – 6. oktobar

Ljubljana, SLO – 11. oktobar

Prag, CZ – 12. oktobar

O HCP Challenge događaju:

SAP HANA Cloud Platform je platforma-kao-usluga (platform-as-a-service – PaaS) zasnovana na otvorenim standardima stvorena za današnji svet koji je umrežen, mobilni, društven i pokretan podacima. Programeri mogu brzo da izgrade efektne, visoko skalabilne aplikacije koristeći masivnu brzinu i razmeru SAP HANA.

Ova cloud platforma omogućava vam da se fokusirate na razvoj svog softvera i da koristite preinstalirana okruženja koja su spremna za kompanije u SAP Cloudu kako biste implementirali i koristili svoje aplikacije na bezbedan i pouzdan način. Više možete da saznate OVDE.

O Eleven investicionom fondu:

Eleven je vodeći investicioni fond za rani stadijum u Centralnoj i Istočnoj Evropi koji upravlja sa više od 12 miliona evra. Od 2012. godine, Eleven je investirao u preko 110 kompanija i može da se pohvali sa više od 350 preduzetnika iz 25 zemalja. Eleven realizuje i acceleration i seed investicije.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.