Društvo Srbija

Haute Couture luksuzni modni ženski veš

U srcu grada veoma često uživamo u sjajnim komadima prodavnice Lemoni.

Ovoga puta, akcenat stavljamo na Lollipops tašne, novčanike i kišobrane, a od noviteta imamo i donji pamučni veš za tinejdžere, veliki izbor boja plus size modela, kao i grudnjake bez žica.

Dragana Dzajic 21.09.2015 Lemoni
Dragana Dzajic 

Ono što ipak ovo mesto čini drugačijim od svih ostalih je odličan izbor High-Fashion, Haute Couture luksuznog modnog ženskog veša. Dizajnerske marke iz naše ponude nalaze se u samom vrhu svetske visoke mode.

Dragana Dzajic 21.09.2015 Lemoni
Dragana Dzajic

Nama omiljeni brand Lida, pored klasičnog donjeg veša, sada možete da kupite i u setovima. Izdvajamo kompletnu kolekciju, body, spavaćicu i set od istog dezena.

Dragana Dzajic 21.09.2015 Lemoni
Dragana Dzajic 

U našoj prodavnici Lemoni, u Kralja Petra 22 možete nabaviti i Victoria’s Secret,  glamuroznu marku gde je svaki komad napravljen tako da predstavi ženu u naizgled nemogućem spoju čednosti i fatalnog seksepila bez obziran na njenje godine.

Sa druge strane se nalaze takvi brendovi kao što su Aubade, Andres Sarda, Lise Charmel, Simone Perele, Valisere, Lejaby, Marie Jo, Primadonna, Luna, sve su to najbolje ocenjene dizajnerske marke na svetu u kategoriji luksuznog modnog ženskog veša (‘lingerie’) i redovni pobednici na prestižnim sajmovima u Parizu, Barseloni, Milanu i Njujorku.

Dragana Dzajic 21.09.2015 Lemoni
Dragana Dzajic 21.09.2015 Lemoni

Svaki komad je umetnost za sebe. Mami naše uzdahe a tek kako dobro stoji. Luksuz i prefinjena evropska elegancija sa neodoljivo lepim detaljima raskošno blista na svakoj fotografiji proizvoda koji se nalaze u ponudi.

Osim pažljivo odabrane luksuzne ponude, Lemoni ima i takvu sposobnost da vam omogući kupovinu ovih luks komada po cenama koje su 2 do 3 puta niže od cena po kojima ih možete kupiti u nekoj od evropskih ili svetskih Metropola, kako sve ovo ne bi ostalo samo na lepim rečima ili samo kao pusta i nedostižna želja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FB: Lemoni Lingerie

Twitter : @LemoniBG

Instagram:

Model sa fotografije : Dragana Džajić

Fotograf: Tijana Vuković

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.