Društvo Srbija

Firma od poverenja: Kako da znam kome da verujem?

„Domaće je uvek kvalitetnije“, „Pazi šta kupuješ“, Tri put meri, jednom seci!” – čuli smo to barem hiljadu puta! Činjenica je da je srpska proizvodnja pokazala svoje pozitivne atribute i da i kod nas ima itekako dobrih firmi. Ali!?! Kako zaista da znamo koji su to naši proizvodi kvalitetni?

Žene provode u proseku tri godine svog života u šopingu! – tako barem kažu istraživanja. Često se žena prvo okrene svojim prijateljicama, ženama u porodici ili koleginicama! Ali neke stvari se ipak malo menjaju. Sve ređe čujemo “ Idi u tu i tu prodavnicu“, jer ovaj savet je zamenjen sa „Poslaću ti link njihovog sajta.“ Dame su poznate po svojoj spremnosti da kupuju, a kada se to dogodi online , one odmah ulaze u bezbroj sajtova da pronađu najbolji kvalitet i najpogodniji proizvod za njih! Troše mnogo vremena u potrazi za onim “savršenim” i onda komentarišu (ne)kvalitet. Zato je jako bitno da su svi na forumima zadovoljni!

firma

E sad, koliko je pouzdan online šoping ? Stručnjaci savetuju da proverimo sajt pre nego nešto kupimo, kako bi se smanjio rizik od prevare. Prema svetskim istraživanjima najbolji način oglašavanja je „od usta na usta“, ali uzimajući u obzir naše onlajn živote na društvenim mrežama, sve se više komunicira „sa tastature na tastaturu!“

Imamo dobru vest! Bez gubljenja vremena možete proveriti kvalitet proizvođača vašeg omiljenog parfema, komada odeće ili…kozmetičkog salona! To činite u samo nekoliko koraka za manje od 2 minuta!

Najnoviji projekat-Firma od poverenja, pokazuje kvalitet rada kompanije i to da li ima nezadovoljnih klijenata, njihovim proizvodima na internetu! Istraživanje firmi, Centar za istraživanje mišljenja klijenata vrši pažljivo i otkriva negativne komentare u vezi sa jednom firmom na internetu. One o kojima nije pronadjeno ništa negativno nagrađuje sertifikatom Firma od poverenja i uključuje na zajedničku internet platformu, sa ciljem da se takve firme okupe na jednom mestu. Zato, ne gubite dragoceno vreme. Ako vam se sviđa dat artikal ili usluga, proverite firmu koja vam ga nudi i to, da li je sertifikovana „Firmom od poverenja“! Vredi pokušati.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.